Reumaklachten die erger worden.

Reumaklachten die erger worden.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi lezers,

ik weet het, het is alweer lang geleden dat ik iets heb gepost.
Misschien is het omdat ik de laatste keren niet veel reactie's meer kreeg en er even geen zin meer in had.
Maar ik ben ook druk geweest.

Sinds september hebben we een puppy, het is een Jack Russell en zijn naam is Jax. Ondertussen wordt hij eind deze maand alweer een halfjaar en we genieten met volle teugen van hem.

Maar ik heb het ook zwaar.

Zoals de meesten van jullie misschien wel weten heb ik reumaklachten. Sinds vorige maand worden de klachten alleen maar erger en kan ik er niet goed meer mee om gaan.

De pijn wordt steeds erger en erger en het gaat steeds vaker door m'n hoofd wat ik nu met de toekomst aan moet. Voor mijn gevoel kan ik mijn huidige werk niet lang meer volhouden op deze manier.. gisteren kon ik mijn armen niet hoger optillen dan dat mijn hoofd was en dat is moeilijk met mijn werk. Ook merk ik dat ik al twee maanden heel snel moe ben, sneller dan ik normaal moe werd..

Ik mis het vele afspreken met vrienden en naar de stad toe gaan, ik mis het uitgaan met vriendinnen tot vier uur 's nachts .. en als ik dan eens in de zoveel tijd toch weer een avondje uit ga en ik kom oude bekenden tegen is het vaak 'zo, leef jij ook nog?' 'wauw, heb jij onder een steen geleefd de laatste tijd?'

Gelukkig moet ik over drie weken weer naar de reumatoloog, en als het goed is, krijg ik dan sterkere medicijnen.. en dan maar hopen dat die ook aanslaan bij mij ..
Alleen bij de vorige afspraak een paar maanden terug begon hij ook over mijn toekomst.. over mijn werk waar hij altijd over begint dat dat te zwaar is voor me en dat ik echt eens iets anders moet gaan zoeken (terwijl ik nu juist doe wat ik écht leuk vind).. maar ook over kinderen.
Als ik namelijk zwanger zou worden (wat voorlopig écht nog niet de bedoeling is), moet ik stoppen met mijn medicijnen, waardoor de pijn voor mij niet meer uit te houden is en dan ook nog alle dingen erbij krijg wat iedere zwangere vrouw erbij krijgt namelijk die hormonenbom.
Terwijl ik vroeger echt twee kindjes wou, weet ik nu al meer dan een halfjaar dat dit er voor mij echt niet meer in gaat zitten. En dan zullen waarschijnlijk meerdere van jullie misschien wel denken, joh, er zijn toch meerdere oplossingen zoals adoptie. Maar dat zie ik dus al helemaal niet zitten. Een kind opvoeden wat dan eigenlijk niet eens écht van mij zou zijn, ik moet er echt niet aan denken. Ook vind ik kinderen sowieso steeds minder leuk worden.. Sommige zijn lief hoor maarja je hebt ze ook niet voor het uitkiezen.

Maar nu ben ik dus de laatste paar weken aan het zoeken op internet wat voor werk mensen met reuma nou eigenlijk doen. En ik kan gewoon nergens iets vinden .. en ik wil gewoon weten wat voor werk nou dragelijk is voor mensen zoals ik.

Kunnen jullie me helpen? Heb je tips of eigen ervaringen? Tell me! Alles is welkom!

Hopelijk tot snel, en anders weer tot over een tijdje. ☺Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoi Marieke, wat naar dat ze zoveel klachten door je reuma hebt. Ik heb geen advies t.a.v. werk. Ik wil je alleen vragen of je ook wel eens cbd olie hebt gebruikt voor je reuma?
| 22:22 |
Hoi Mirelle,
ja dat heb ik wel eens gebruikt maar daarvan ging ik aan de dunne zegmaar ..':)
| 18:33 |
Ai dat is vervelend. Maar er zijn zoveel soorten dus misschien had je gewoon pech met het soort dat gebruikte? Ik heb nog wel een betrouwbaar adres die goede biologische olie maakt met tevreden gebruikers. Als je meer wilt weten dan stuur ik je wel een link. ;)
| 18:48 |
Hoeft niet hoor, mijn buurvrouw maakt het allemaal zelf ;)
| 20:29 |
Ah top zeg! Je zou nog kunnen vragen of ze een andere olie kan gebruiken, kokos wordt ook goed verdragen, sesamolie ook.
| 20:49 |
Ach.. wens je veel sterkte
| 19:32 |
Thanks! x
| 18:33 |
Veel sterkte met de pijn
| 18:09 |
Dankjewel
| 18:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen