Update / weer slecht nieuws

Update / weer slecht nieuws


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Net nu ik de draad weer een beetje aan het oppakken was met m'n blogpagina, heb ik vrijdag heel erg slecht nieuws gekregen waar ik het voorlopig nog heel moeilijk mee ga hebben.

Eerst maar even het goede nieuws :
Die scholingsvoucher die ik had aangevraagd heb ik gekregen van de LOI & het UWV. Vanaf vandaag begin ik dan ook mijn nieuwe opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst bij de LOI.
En ik heb nu 8 dagen vakantie, ook wel lekker. Wat ga ik doen in m'n vakantie?
Vandaag begin ik aan m'n opleiding, ga ik naar de paarden en daarna naar m'n moeder, 's middags komen daar nog twee vriendinnen naartoe en 's avonds eet ik gewoon weer bij vriendlief thuis.
Morgen heb ik nog niet zoveel op de planning, maar ik wil eigenlijk nog wel even met oma langs opa in het verzorgingstehuis. En misschien nog langs m'n moeder. En verder aan m'n studie.
Donderdag ga ik weer naar de paarden en langs m'n moeder, en natuurlijk weer verder aan m'n studie.
Vrijdag ga ik misschien 's ochtends nog even langs m'n moeder, en om kwart voor 2 is het zover, dan word m'n verstandskies weggehaald. Deze is 45 graden tegen m'n andere kies aan gedraaid dus deze moet zo snel mogelijk weggehaald worden. Daardoor zal ik vrijdag en zaterdag verder niet zoveel doen. Alleen moet ik zaterdag sowieso even langs het huis van m'n schoonbroer en schoonzus om de kat binnen te halen en even met 'm te knuffelen.
Zondag verder eigenlijk ook nog niks op de planning maar ik hoop dat ik dan weer even langs m'n ouders kan gaan.
Maandag weer naar de paarden en natuurlijk bij alle bovengenoemde dagen : aan m'n studie werken! Voor zover ik m'n hoofd erbij kan houden dan ..


Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn moeder en onze hond (herder/rottweiler, ja dat is die van de foto's) naar de dierenarts voor controle voor zijn oog want hij had daar een wondje en m'n moeder had daar een zalfje voor meegekregen. Onze hond heet Moos en hij is al 12 jaar oud. 3/4 jaar geleden heeft hij al een tumor gehad op zijn staart en die is toen gelukkig weggehaald. Nu ongeveer 4 weken geleden zijn we ook al met Moos naar de dierenarts geweest omdat hij levenloos was. De dierenarts heeft toen gezegd dat zijn klieren opgezet waren en daar hebben we dus medicijnen voor meegekregen. Maar dat levenloze in hem dat bleef. Dus pa vond het fijn als ik dan mee zou gaan op controle voor zijn oog.
In de wachtkamer zag ik dat zijn keel helemaal dik was. Er hing een hele kwab over zijn halsband heen.
Dus toen ik dat tegen ma zei, voelde ze aan zijn keel, die helemaal warm bleek te zijn.
Toen we de behandelkamer in kwamen zei ze : zo jullie komen voor controle voor zijn oog he ? Waarop mijn moeder en ik elkaar aanvulden met : Ja, maar we denken dat dat niet het enige word waarvoor we er nu zijn. En we vertelden wat we net hadden ontdekt. De dierenarts voelde goed aan zijn keel/kwab en vertelde ons dat zij meerdere bobbels voelde in Moos zijn keel. *slik* Waarop zij zei : We kunnen er foto's van gaan maken enzo, maar wij kunnen hier niets meer aan doen. Er zitten in zijn keel te belangrijke aderen waardoor we daar niet kunnen opereren. Zelfs met vloeibare voeding die we mee kunnen geven heeft Moos nog één tot drie weken te leven.

Ik voelde dat mijn ogen gevuld werden met tranen en zei : ik ben even weg. Ik rende nog net niet naar buiten en barstte in tranen uit. En heb toen één van m'n beste vriendinnen gebeld. Zij heeft me (zoals altijd) weer rustig gekregen. Toen ik weer terug naar binnen ging kwam mijn moeder met Moos net de behandelkamer uit. We hebben vloeibare voeding meegekregen en ik zei tegen de receptioniste : nou tot snel. En ik barstte weer in tranen uit. Eenmaal in de auto heb ik naar m'n andere vriendin en naar m'n vriend gestuurd wat er was gebeurd. Het huilen stoptte niet. Gisteren was dan eigenlijk ook weer de eerste dag dat ik niet heb gehuild. Maar ik denk dat dit er geen twee worden. Dit is dus ook waarom ik in m'n vakantie zo vaak naar m'n moeder zal gaan..

Dus, lieve mensjes, als ik tijd en zin heb zal ik wat op m'n pagina plaatsen, maar voorlopig zal dit vrij weinig zijn. De afgelopen tijd heb ik wel gemerkt dat ik volgens mij een paar volgers kwijt ben, maar dat is dan niet anders .. Er zijn belangrijkere dingen in het leven en je moet van iedere dag genieten die je met je dierbaren kunt doorbrengen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel sterkte en geniet nog van de tijd die je nog hebt.
| 12:30 |
Dankjewel!
| 12:45 |
Ach wat verdrietig, nog maar even tijd met hem doorbrengen dan, sterkte
| 12:28 |
Ja dat ga ik zeker doen, dankjewel.
| 12:44 |
dat is inderdaad vreselijk, veel sterkte
| 10:07 |
Bedankt :)
| 11:32 |
Sterkte met alles.
| 10:02 |
Dankjewel.
| 11:32 |
Heel veel sterkte en als ik je een raad mag geven, probeer zo veel mogelijk foto's te maken, van de hond met jullie.
| 09:46 |
Ja dat probeer ik inderdaad wel te doen. Gisteravond ging m'n vader toevallig nog naast hem liggen op de grond dus toen heb ik ook gewoon een foto van ze gemaakt. En ook toen hij naast me kwam zitten heb ik meerdere foto's gemaakt & m'n vader wilt nog veel meer foto's van als hij naast zijn brommer zit en als we weer naar het strand gaan voor de laatste keer zal ik ook weer veel foto's maken dus dat komt wel goed :)
| 11:32 |
Heel veel sterkte en logisch dat je nu even niet veel schrijft. Geniet nog even van de laatste weekjes xxx
| 09:12 |
Dankjewel. :)
| 11:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen