×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wat een poepverhaal

Wat een poepverhaal


Hello.

De meesten weten van jullie nu ondertussen wel hoe het zit met mijn lichamelijke klachten en dergelijke.

Het ging een hele tijd goed maar afgelopen weken had ik enorm veel klachten .. nu heb ik heerlijk twee weken vakantie en heb ik deze eerste dag al besteed aan : juist, niks doen. Vandaag heb ik alleen even het paard van m'n schoonzus gelongeerd, heerlijk in de zon. Boodschappen gedaan met m'n vriend en de afwas gedaan. En ik merk al gelijk dat de rust me enorm veel goed doet. Maar daar wou ik het eigenlijk ook niet over hebben.
En even voor de mensen die niet over poep kunnen lezen en praten, letterlijk, kan je nu beter wegklikken..

Ik ben namelijk al sinds 21 juni diarree, en het houdt niet op. Ik heb m'n prutje al laten onderzoeken in het lab, maar daar kwam niks uit. Vorige week woensdag terug gegaan naar de dokter, want ik had zakjes metamucil meegekregen, dat gebruikte ik dus al een maand en toen waren ze op, en toen heeft die me toch maar doorverwezen naar het maag en darm centrum, waar ik overigens pas 26 september terecht kan .. maar goed.

Nu vroeg ik mij af, hebben jullie misschien nog een tip voor me hoe ik er mee om moet gaan? In de tussentijd heb ik een aantal weken exact op mijn voeding gelet, maar tevergeefs .. en toen ben ik mijn 'normale' eetpatroon maar weer begonnen. Dit helpt dus niet. Iedereen in mijn buurt zegt ook dat ik norit moet gebruiken (diarreeremmer), dit werkt alleen enorm op mijn buik waar ik ten slotte al last van heb, terwijl ik al maagbeschermers slik voor mijn pijnstillers. Ook heb ik voor Vestival waar ik naartoe ben geweest twee diarreeremmers ingenomen, de hele dag kon ik niet meer poepen.. en de dag erna kwam alles er drie keer zo hard uit. Dus dit wil ik ook niet meer.
Dus, heb jij een tip voor me? Of kan je me mentaal een beetje voorbereiden op het onderzoek bij het maagdarmcentrum?? (Voor dat laatste doe ik het trouwens al bijna in m'n broek.. nee ff serieus ik zat vanmiddag een filmpje te kijken hoe dat in z'n werk gaat en ik zat letterlijk daarna met tranen in m'n ogen.. ik ben zo bang dat ik een paniekaanval krijg, met hyperventilatie enzo.. ) Nou, reageer hier dan alsjeblieft even onder.. ookal denk ik dat niemand zal reageren omdat niemand tegenwoordig over poep durft te praten, maar dan denk ik .. komop mensen we leven in 2017 en we poepen allemaal. Dus, ik ga m'n titel ook aanpassen van 'mijn gezondheid' naar 'wat een poepverhaal'.

Doeidoei!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties