Wat een poepverhaal

Wat een poepverhaal


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hello.

De meesten weten van jullie nu ondertussen wel hoe het zit met mijn lichamelijke klachten en dergelijke.

Het ging een hele tijd goed maar afgelopen weken had ik enorm veel klachten .. nu heb ik heerlijk twee weken vakantie en heb ik deze eerste dag al besteed aan : juist, niks doen. Vandaag heb ik alleen even het paard van m'n schoonzus gelongeerd, heerlijk in de zon. Boodschappen gedaan met m'n vriend en de afwas gedaan. En ik merk al gelijk dat de rust me enorm veel goed doet. Maar daar wou ik het eigenlijk ook niet over hebben.
En even voor de mensen die niet over poep kunnen lezen en praten, letterlijk, kan je nu beter wegklikken..

Ik ben namelijk al sinds 21 juni diarree, en het houdt niet op. Ik heb m'n prutje al laten onderzoeken in het lab, maar daar kwam niks uit. Vorige week woensdag terug gegaan naar de dokter, want ik had zakjes metamucil meegekregen, dat gebruikte ik dus al een maand en toen waren ze op, en toen heeft die me toch maar doorverwezen naar het maag en darm centrum, waar ik overigens pas 26 september terecht kan .. maar goed.

Nu vroeg ik mij af, hebben jullie misschien nog een tip voor me hoe ik er mee om moet gaan? In de tussentijd heb ik een aantal weken exact op mijn voeding gelet, maar tevergeefs .. en toen ben ik mijn 'normale' eetpatroon maar weer begonnen. Dit helpt dus niet. Iedereen in mijn buurt zegt ook dat ik norit moet gebruiken (diarreeremmer), dit werkt alleen enorm op mijn buik waar ik ten slotte al last van heb, terwijl ik al maagbeschermers slik voor mijn pijnstillers. Ook heb ik voor Vestival waar ik naartoe ben geweest twee diarreeremmers ingenomen, de hele dag kon ik niet meer poepen.. en de dag erna kwam alles er drie keer zo hard uit. Dus dit wil ik ook niet meer.
Dus, heb jij een tip voor me? Of kan je me mentaal een beetje voorbereiden op het onderzoek bij het maagdarmcentrum?? (Voor dat laatste doe ik het trouwens al bijna in m'n broek.. nee ff serieus ik zat vanmiddag een filmpje te kijken hoe dat in z'n werk gaat en ik zat letterlijk daarna met tranen in m'n ogen.. ik ben zo bang dat ik een paniekaanval krijg, met hyperventilatie enzo.. ) Nou, reageer hier dan alsjeblieft even onder.. ookal denk ik dat niemand zal reageren omdat niemand tegenwoordig over poep durft te praten, maar dan denk ik .. komop mensen we leven in 2017 en we poepen allemaal. Dus, ik ga m'n titel ook aanpassen van 'mijn gezondheid' naar 'wat een poepverhaal'.

Doeidoei!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Misschien voeding als rijst eten? Rijst houd vocht vast..
| 10:28 |
Thanks! Ik ben alleen echt een sukkel met rijst koken en m'n vriend kookt altijd maar hij heeft niet echt fijne werktijden :')
| 14:18 |
Ik heb altijd geleerd om eerst water te laten koken en dan de rijst erin te doen & gewoon letterlijk tijd van het pak aan houden
| 16:10 |
Oh echt dan ga ik het van de week nog een keer proberen dankjewel!
| 19:23 |
Ik zou imodium aanraden, maar ik weet niet of je dat langdurig mag gebruiken.
| 03:18 |
Nee dat ga ik dus niet in m'n lichaam stoppen want dat is een diarreeremmer en dan heb ik dus hetzelfde effect als wat ik de dat na Vestival had maar bedankt voor het meedenken!
| 13:06 |
Wij gebruiken bij diaree voortaan tasectan omdat dit van 0 jaar mag.. voor mij hielp het heel vlug en had geen last ervan dat het daarna heel hard was ofzo..
| 23:51 |
Oh echt dan ga ik daar even voor kijken zo dankjewel!
| 13:05 |
Zo lang diarree lijkt me heel vervelend. Wat raar dat je dan zo lang moet wachten op een onderzoek. Sterkte!
| 22:52 |
Ja echt he .. voor hetzelfde geld heb ik iets ernstigs ofzo .. maarja het is niet anders, dankjewel!
| 13:03 |
Weet natuurlijk niet welk darm onderzoek je precies krijgt, ik heb een kijk onderzoek gehad, om de wanden van mijn darmen te controleren..
Ik heb toen een roesje gekregen, waardoor je het onderzoek niet echt bewust mee maakt.. Daar naast pompen zij behoorlijk wat lucht in je darmen,
die er via winden laten op de uitslaapkamer en sorry hoef je niet te zeggen, want die zusters zijn wel wat gewend...
| 22:08 |
Dankjewel voor de info!
Ik vind het ergste idee dat ik daar met m'n blote bips moet liggen en dat er iets in gaat .. daar ben ik gewoon bang voor.
Maar ik vraag inderdaad ook sowieso om een roesje.
| 13:02 |
Als hier diarree in huis is, dan gebruik ik enterol. dat is iets wat de darmflora herstelt, het stopt niet op zoals bv imodium.
| 21:13 |
Oh echt zoiets zou echt top zijn! Dankjewel!
| 13:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen