Nieuwe Hobby: Bullet Journal

Nieuwe Hobby: Bullet Journal


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vroeger hield ik altijd dagboeken bij. Ik was gefascineerd door het boek van Francine Oomen. Het was allemaal zo mooi versierd. Dus begon ik altijd heel fanatiek met het plakken van stickers, tekenen van plaatjes, plaatjes uit tijdschriften opplakken enz.

Nou hield ik dit meestal nog geen 2 weken vol, het kostte me een eeuw per dag. Maar nu kreeg ik laatst toch weer inspiratie en begon te zoeken op internet.

Daar heb ik het Bullet Journallen gevonden, dit is een concept van Rider Carel en is eigenlijk een dagboek, notitieboek en agenda in 1.

Dus ik natuurlijk meteen onder de indruk en ben op YouTube, Instagram en Pinterest ideeen op gaan doen. En zo zelf begonnen met een eigen Bullet Journal.

Zelf merk ik dat het veel rust in m'n hoofd geeft, alles wat me bezighoudt staat er in, alles wat ik belangrijk vindt en alle afspraken die ik heb. Mooi overzichtelijk in 1 boekje. En dat is voor een perfectionist als mij perfect.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn Bullet journal, Hoe ik heb gebruik, hoe het nou precies werkt en wat ik er voor gebruik, reageer dan even hier onder en dan maak ik binnenkort een vervolg.

Groetjes Mariska.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Klinkt interessant en fijn om doen
| 05:26 |
Ziet er prachtig uit! Ik heb er ook 1 en altijd opzoek naar nieuwe ideeen of hoe het nog mooier of beter, slimmer kan!
| 09:49 |
Dan past dit kennelijk beter bij jou!
| 13:53 |
Leuk en handig he
Hier de link van mijn bullet yournal ; yoo.rs/ancrea/blog/diy-voorkant-bullet-joural-1496051524.html?Ysid=57569
Groetjes an creatief
| 13:04 |
Heel erg creatief
| 23:55 |
Leuk hoor ik heb het ook veel bij vloggers gezien
| 18:58 |
Dat ziet er mooi uit.
| 07:54 |
Leuk, ik gebruik zelf ook een bullet journal, heerlijk om vooruit te plannen, en de kleine doodles maakt het zo veel motiverender om bij te houden dan gewoon saai in je mobiel... geniet van je mooie bujo!
| 20:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen