zoen en zoef route

zoen en zoef route


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op mijn oude school hadden we een wedstrijd voor het tekenen van een bord wat dan voor de school op de straat kwam te staan. Een zoen en zoef route, waar je je kinderen af kan zetten, snel een kus kan geven en dan weer doorrijden, zodat er geen opstoppingen komen.
Ik was 1 van de  winnaars van de tekenwedstrijd en zo kon ik vol trots naar de school waar mijn bord ineens stond.
Ik teken graag dus ik zal nog wel meer foto's van tekeningen laten zien in de komende tijd. In de wintermaanden is dat wel een hobby van mij , bij mooi weer ben ik liever lekker buiten bezig.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat gaaf! Terechte winnaar, heel origineel bedacht.
| 11:30 |
Leuk getekend, dat noemen ze bij ons de kiss and ride strook
| 21:27 |
knap gedaan..
| 11:20 |
Dank je
| 18:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen