Lastiger dan verwacht

Lastiger dan verwacht


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oke, dus het is lang geleden dat ik mijn eerste entry heb geschreven. Ik ben erachter gekomen dat het toch iets lastiger is dan verwacht. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik Tumblr in het begin ook lastig vond. Ik kan niet echt de motivatie vinden om iets te posten. Vaak denk ik wel aan dingen om te posten, maar dan denk ik dat het niet boeiend genoeg is ofzo.. wat natuurlijk nergens op slaat want ik doe dit voor mezelf. De angst om beoordeelt te worden is ook best wel groot. Bang dat mensen die mij kennen me hierop vinden, of dat mensen gemene dingen gaan zeggen.
Maar ik ga mezelf er overheen zetten en toch echt maar eens beginnen met posten!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gewoon beginnen en dan doorgaan. En langzaam opbouwen. Je kunt ook even mijn tips voor introverte bloggers (van vandaag) lezen. Misschien heb je er iets aan.
| 11:34 |
Ik herken het wel een beetje, al ben ik al pas één dag in de huiskamer van Yoors te vinden. Maar, goed idee, gewoon beginnen. Ik volg je op de voet!
| 09:01 |
Een mens lijdt het meest door het leed dat hij vreest... lekker gaan schrijven! Het zal je verbazen hoeveel positieve reacties je krijgt!
| 08:42 |
Begin er gewoon aan. Het komt wel goed
| 23:34 |
Hey, gewoon doen zou ik zo zeggen!
| 23:09 |
Ik ga mijn best doen!
| 23:10 |
:))
| 23:53 |
ik herken je angst'en maar het doet zo deugd om het neer te schrijvenn
| 23:05 |
Ja klopt, daarom moet ik er ook echt mee beginnen!
| 23:07 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen