recept voor vriendschap

recept voor vriendschap


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Wie t weet mag t zeggen. Bovenstaand recept kwam ik tegen ergens op het wereld wijde web.

Ik ben iemand die 200% gaat voor iemand en verwacht niet zoveel terug. Want tja.. Het is tenslotte mijn eigen keus dat ik altijd graag klaarsta voor iemand. Ik moet doen wat mijn gevoel zegt te doen wat goed is, op dat moment voor die persoon. En ik weet best wel dat ieder zijn eigen uitgangspunt heeft daarin.

Maar eerlijk is eerlijk , het is fijn om gezien te worden door de mensen om je heen toch? Even een keer vaker een bezoekje of een appje met wat interesse voor jouw gevoel of situatie.

Hoe komt het dan toch dat mensen gewoon maar niet meer vragen hoe t nu gaat...gewoon omdat t voor hun bepaalde gevoelens oproept die ze liever diep in de grond verstoppen.

Of gewoon omdat een probleemsituatie te lang duurt...

Echt.. Neem gewoon even de tijd.

Dat maakt de dag dan net even wat zonniger....

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een heel gezond recept :)
| 08:33 |
Een gezond recept!
| 17:48 |
Echte vriendschap is prachtig, maar oh zo zeldzaam
| 10:48 |
Mooie tekst!
Ik vind het heel moeilijk om een goede vriendin te hebben. Vroeger was dat mijn zus maar die is ondertss al 11 jaar overleden. Eerst ben ik op zoek gegaan naar een vriendin zoals als haar maar die bestaat niet! Want elke vriendschap is enig en uniek in zijn soort!
Ik voel me regelmatig heeeel eenzaam en alleen want ik mis mijn diepe diepe eerlijke vriendschap met mijn zus
| 10:10 |
nee de ene vriendschap kan de andere niet vervangen, deze kan wel ook erg mooi en uniek zijn.. maar hoeveel mensen kom je daarvan tegen? en dan veranderen de levensfases ook nog eens in de loop van de tijd, en er zijn maar weinig vriendschappen daartegen bestand, maarrrrr ;) je hebt de mensen die je tegenkomt en verliest , nodig op je pad, om van te leren, op wat voor manier dan ook.. het gat blijft alleen altijd bestaan, ik weet het. sterkte!
| 16:52 |
Thnx
Ik weet dat ik alleen op mezelf kan rekenen,dat ik op veel punten er alleen voor sta! Dit is helemaal niet zielig bedoeld want ben absoluut niet zielig. Miss dat sommigen dat denken of vinden maar daar trek ik mij nix van aan.
| 18:18 |
zo heb ik jouw verhaal ook niet opgevat hoor! ;) ik vind het juist altijd mooi als mensen dit soort dingen delen. dat verbind ;)
| 18:45 |
Oh maar het was ook maar een spontane bedenking,heb jou reactie helemaal niet gelezen als een soort kritiek hoor
| 18:49 |
dan begrijpen we elkaar haha
| 19:08 |
Yep hihi
Ik heb nooit een dubbele bodem of boodschap in wat ik zeg of schrijf! Als ik mij aangevallen zou voelen,zeg ik dat wel
| 19:34 |
Een vriend is iemand die alles van je weet en toch van je houdt.
| 09:51 |
Dat is wel het beste recept ooit
| 09:05 |
Weet uit ervaring hoe belangrijk dat kan zijn
| 06:55 |
Dat is een uitstekend recept! In deze wereld die steeds sneller en gejaagder wordt, hebben de meeste mensen steeds minder echt tijd voor elkaar, en dat is heel jammer....
| 06:50 |
ja, maar is dat niet altijd zo geweest...?
| 16:53 |
Het is ooit anders geweest. Begin jaren '70 van de vorige eeuw had je nog geen smartphones, geen laptops en pc's, geen internet, geen sociale media..... waarschijnlijk was dat voor jou tijd. Toen hadden de mensen nog echt, direct contact met elkaar.
| 17:05 |
ja dat is waar.. ik ben opgegroeid in de jaren 80/90.. en behoor(de) tot de gabbers :).... en daar hadden wij ook echt tijd voor elkaar en kwamen we voor elkaar op.. nu we elkaar regelmatig nog tegenkomen is dat gevoel er nog steeds,
misschien is het daarom ook moeilijk om ander gestemden tegen te komen.. die staan toch net even wat anders in het leven, merk ik idd....
| 17:15 |
Ja dat is zo. Vasthouden dat gevoel als je die gabbers van vroeger weer tegenkomt.
| 17:20 |
Mooi geschreven. Het klopt inderdaad, mensen tegenwoordig hebben nergens nog echt 'tijd' voor :(
| 06:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen