×

Yoors


Inloggen
×

YoorsQuiltfestival Groningen 2018 - mijn autoroute

Quiltfestival Groningen 2018 - mijn autoroute


Elke twee jaar wordt in Noord Groningen een Quiltfestival gehouden. Dit jaar is dat op 8, 9 en 10 juni 2018.

Er is een textielmarkt (gratis entree) waar je allerlei leuke en handige quiltspulletjes en stoffen kunt kopen.

Verder zijn op 28 verschillende locaties in 11 noord-Groningse dorpen en gehuchten, die op zich al de moeite van een bezoekje waard zijn, heel veel verschillende quilts te zien (een toegangsprijs voor alle locaties).

De quilts worden tentoongesteld in onder andere dorpshuizen, kerken en molens die tijdens het bezoek aan het festival ook te bezichtigen zijn.

Er zijn zelfs twee mooie fietsroutes gratis beschikbaar!

Meer informatie over het quiltfestival vind je [HIER]

Helaas is er geen autoroute beschikbaar, maar bij aankoop van een toegangsbewijs voor alle locaties krijg je een programmaboekje met een plattegrond zodat je op dat moment kunt bepalen waar je wel of niet naartoe gaat.

Dat hebben we de vorige keer gedaan en dat is me totaal niet bevallen. Het was steeds een verrassing wat er te zien was en ik was meerdere keren behoorlijk teleurgesteld. Smaken verschillen nu eenmaal, nietwaar?

We hadden maar één dag en we hebben lang niet alle locaties die we eigenlijk hadden willen bezoeken, kunnen aandoen.

Dus ik heb dit jaar wilde ik me beter voorbereiden en heb ik alle informatie van de website in een Excel bestand gestopt.

De adressen heb ik in een Google map ingevoerd zodat ik een beetje een idee had waar alles te vinden zou zijn. Dat ziet er zo uit:

Daarna ben ik (op de kaart) een beetje een logische route gaan uitstippelen, en ik heb de diverse locaties genummerd op volgorde van wat mij handig leek.

En nu is het een kwestie van de locaties in Excel een kleurtje geven om te bepalen waar we in ieder geval wel naar toe gaan:

  • Groen – dat wil ik zien
  • Geel – misschien, we zien wel
  • Roze – niet mijn smaak, tentoonstelling hoeft niet

Er zijn in ieder geval 10 locaties die ik graag wil bezoeken en er is mooi weer voorspeld, dus dat wordt een leuk dagje uit. Kom je ook?

 

Een overzicht van al mijn berichten over quilten vind je hier.

Wil je meer weten over Yoors? Hier vind je een compleet overzicht.
Wil je kunnen reageren op berichten? Meld je aan en wordt gratis lid.

De foto boven deze blog is de banner van de website van het Quiltfestival

 

 
 

© 2018 Yvonne35 - De informatie in dit bericht is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. De link naar dit bericht mag vrij gedeeld worden. Het is niet toegestaan om zonder toestemming [delen van] de tekst of afbeeldingen te kopiëren en te gebruiken, of te gebruiken voor commerciële doeleinden.