stoppen met roken

stoppen met roken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik weet het zeker, ik wil stoppen. Al ruim 20 jaar heb ik een hele nare gewoonte, je bent het eerst wat ik aanraak als ik uit bed kom en het laatste voordat ik er weer in ga. En daarbij komt ook nog dat het wekelijks heel veel geld kost. Zonde, want van dit geld kan ik zoveel dingen doen en het nu letterlijk in rook op.

pleisters, spray en kauwgom helpen mij niet. Dit heb ik al een aantal keren geprobeerd, helaas zonder succes. Mijn buurvrouw gaf me de tip om het met behulp van hypnose te doen, of doormiddel van yoga oefeningen. Ik ben hier helemaal niet in thuis, dus zoek ik liever verder, en heb denk ik mijn oplossing gevonden. Ik stap over op de E smoker!!! Hierdoor krijg ik nog wel nicotine binnen, geen teer meer, ik kan het nicotine gehalte afbouwen zodat ik uiteindelijk op 0mg nicotine uitkom. Ik gebruik vanaf vandaag een kangertech smoker met een goede coil erin. Deze kan ik 2 weken gebruiken en zal dan de coil moeten vervangen. Een flesje olie van 6 ml is gelijk aan 10 pakjes sigaretten en met een flesje doe ik ongeveer 2 weken. Ik voel een goede besparing aankomen. Ik wil regelmatig een update plaatsen hoe het gaat met het stoppen en de E smoker.

yvje

Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb al vanalles geprobeerd helaas ik rook nog, zit tussen mn oren
| 18:35 |
Ik ben er ook mee bezig ;) Ik vind sigaretten niet eens meer lekker nu..
| 11:44 |
Ik ook niet meer. Er zijn zoveel lekkere smaken
| 11:53 |
Appel is mijn favoriet :)
| 11:53 |
Ik ben dol op milky moo, doet me erg denken aan de aardbeienmilkshake van een grote keten met een grote gele M
| 11:56 |
Nog nooit van gehoord haha... Ik zal er eens na gaan zoeken want dat klinkt inderdaad niet verkeerd :)
| 12:17 |
Is van american stars!!!, mijn favo merk
| 12:37 |
Dank je wel voor de tip ;)
| 12:45 |
Veel succes! Dit lijkt me een heel naar spook. Maar het kán, heb het om me heen gezien. Dus jij kunt het ook.
| 11:40 |
Dank je wel
| 11:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen