03. Even

03. Even


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na mijn vorige blog is het een tijd stil geweest.

Had je dan niks te vertellen? Jawel, zeker wel! Heel veel zelfs, te veel. En ik kwam er maar niet aan toe.

Bloggen is niet het enige waar ik aan toe kom! Ik red het net om het huis netjes en schoon te houden, om ervoor te zorgen dat er schone kleren in kasten ligt, het eten op tijd op tafel staat en dat de kinderen happy zijn. Die laatste zijn dan ook de reden dat niet alles lukt wat ik op een dag wil! En of ze happy zijn? Geen idee, de baby huilt weer als vanouds extreem veel, ondanks een tweede bezoek aan de osteopaat. Dus we gaan maar weer verder zoeken wat het kan zijn.
De peuter hier in huis is van mening dat hij de baas is, hij elke dag jarig is en is boos als ik van mening verschil met hem. Dus happy? Geen idee...

Ik kom chronisch tijd te kort op een dag. Langer opblijven is geen optie want half 7 is iedereen alweer wakker. Maar ik zou zo graag even willen douchen zonder publiek, even naar de kapper, de badkamer even grondig schoonmaken, even de kleding uitzoeken van de jongens, even contact zoeken met vrienden, even blogs lezen van medeyoors, even gewoon niks ;) Eigenlijk gewoon even de ruimte en vrijheid hebben. Heel EVEN

Houd ontzettend veel van mijn mannen maar deze mama zou toch echt even iets meer uur in de dag willen hebben om zo tijd aan zichzelf kunnen geven!!!

Zo en dat was dan even mijn klaagzang, toch weer een blogje bij elkaar getypet met de baby aan de borst en de peuter naast me in bed!

Ik beloof plechtig dat ik het bloggen vanaf heden inplan ;)

LiefsBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Chronisch tijdtekort is iets wat ik ook wel herken (en dan ben ik hele dagen thuis). Blogjes leen kom ik meestal nog wel aan toe ergens op de dag, maar schrijven vaak ook wel lastig. Geprobeerd met een planning, maar dat werkt voor mij ook niet echt haha
| 20:19 |
Deel je tijd in zo dat je ook je rust momenten hebt om te genieten
| 09:58 |
Ja, jonge kinderen kunnen je aardig bezig houden
| 21:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen