Moederdag : de omgedraaide wereld ik koop voor de dochter nu

Moederdag : de omgedraaide wereld ik koop voor de dochter nu


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat de meeste moeders verdienen om "volgens de traditie" op de ene dag extra in de bloemetjes gezet te worden ben ik zonet even gaan shoppen. Mijn dochter is nogal handig met tal van zaken, heeft ondertussen mijn 2 naaimachines al méér dan goed gebruikt, onlangs nog om een tipi te maken voor de kleinzoon zijn verjaardag.

Maar deze machines zijn uiteraard stilaan aan vervanging toe, eentje heeft reeds de geest gegeven, de andere werkt nog maar heeft zo zijn beperkingen, en ik had in de reclame folders gezien dat er een mooi aanbod was, naaimachine met als extra overlock-mogelijkheden, dit even met de schoonzoon besproken, en vandaag ben ik dat dus gaan kopen, staat mooi opgeborgen tot de grote dag daar is.

Ze gaat niet weten wat haar overkomt, ze droomt al langer van een nieuwer en beter toestel, en wij hebben hier ons steentje kunnen bijdragen. Hopelijk kan ze er jaren plezier aan beleven en komen er veel mooie creaties tot stand.

Waarom wil ik die rollen nu een beetje omdraaien, omdat ik vind dat ze een fantastische dochter is natuurlijk, maar meer nog omdat ze zo een fantastische moeder is voor mijn kleinzoon, een geweldige partner voor mijn schoonzoon en omdat ze door de jaren heen ook zowat is beginnen "moederen" over haar broers.

Haar pad was niet altijd even eenvoudig, maar het is een volhouder, ze weet wat ze wil en daar gaat ze voor, en zoals ze nu weeral voor mij zorgt sinds mijn operatie ...... kan ik alleen maar zeggen, ik ben apetrots op mijn dochter en de mooie jonge vrouw die ze geworden is. En af en toe verdient dat een extraatje, gewoon omdat we van haar houden.

Mooi complot van de schoonzoon en mezelf dacht ik zo :-)

Onderstaand nummer vond ze té gek in haar tienerjaren.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een mooie blog
Was er stil van
| 10:55 |
Dat is een supermooi compliment, dankjewel :-)
| 13:15 |
wauw wat een super mooi moederdag kado!
| 08:03 |
Dankje, ja altijd praktisch denken en vooral waar ze gelukkig van wordt ;-)
| 09:15 |
Helemaal super, in een woord GEWELDIG!!!
| 22:37 |
Dankjewel :-)
| 23:05 |
Daar zal ze veel geniet van hebben!
| 15:42 |
Ben ik van overtuigd ja ;-)
| 15:48 |
Dat is dus écht een verrassing, leuk!
| 11:43 |
Heerlijk om te doen ook Hans, ik geniet hier stilletjes van tot de grote onthulling daar is! En daarna mag ze de blog lezen ;-)
| 13:46 |
wat zal ze blij zijn
| 10:57 |
Zeker weten, ik hoor de kreetjes en de gilletjes en de vreugdedansjes nu al, zie het zo al voor me :-)
| 11:14 |
wat een mooi schrijf je over je dochter en dat je zo trots bent. Wat zal ze blij zijn en verrast
| 10:30 |
Dankje, ik schrijf altijd vanuit mijn hart, ik ben ook ontzettend trots op mijn kinderen, maar zeker op mijn dochter, haar pad was niet eenvoudig! Ze zal ongelooflijk verrast zijn :-)
| 10:40 |
Ik ben zo blij voor jullie allebei dat jullie zo'n prachtige moeder dochter relatie hebben, en ik ben uiteraard blij voor haar dat ze een nieuwe naaimachine krijgt
| 10:23 |
Dankjewel, ja wij zijn ook blij dat we zo een prachtige moeder-dochter relatie hebben en koesteren dat op vele manieren, en de nieuwe naaimachine is dan gewoon een klein gebaar :-)
| 10:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen