Momenteel schromelijk tekort aan tijd

Momenteel "schromelijk tekort aan tijd"


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Helaas absoluut geen tijd momenteel, rush van kiné naar huis naar werk en laat thuis alle dagen.

Wat doe jij als je tijd tekort hebt? Eet je genoeg, slaap je goed? Leef je nog of overleef je?

Ik vergeet te eten, voel me dan ontzettend moe en toch hop ik van t één naar het ander.

Reageren mag uiteraard, zoals altijd met respect voor ieder zijn mening.

Time is "not" on my side ;-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Eten voorbereiden in het weekend om mee te nemen doordeweeks. Pas op dat je niet in een neerwaartse spiraal komt.
| 12:45 |
Eten meenemen naar werk is utopie, wat je in koelkast zet wordt gestolen, k neem al wel eens shakes mee maar met warme weer ook niet zo goed, geen airco op het werk en lange reistijd maken het ook moeilijk, anders zou dat probleem zich nu niet voordoen :-(
| 07:19 |
Je kunt een koeltasje kopen met koel elementen xxx
| 07:41 |
Heb ik ook, door de hitte op t werk is dat na 2u geen koeltas meer, geloof me alles geprobeerd :-(
| 08:55 |
Ok. Succes dan.
| 08:57 |
Heel herkenbaar ook
| 07:41 |
Heel herkenbaar, die drukke periodes. Ik werk fulltime en heb van die momenten dat mijn uit de hand gelopen hobby's met de rest van de tijd gaan lopen. Ik zing en ik speel toneel, dus in de aanloop van optredens komt de ene repetitie na de andere. Dan vraag ik me altijd af wat ik mezelf toch altijd aan doe. Maar bij het optreden zelf is de voldoening zooooo groot.... dat ik de volgende keer weer geen 'nee' zeg.
| 20:11 |
Kan ik me perfect voorstellen dat de voldoening zo groot is :-)
| 07:40 |
Tegen een vriendin zeg ik altijd; zorg goed voor jezelf, anders kom ik het doen, en dat is een dreigement... (en dat is dan weer een grapje). Maar serieus: zorg alsjeblieft voor jezelf....!
| 07:44 |
Dank je, probeer het wel enkel het eten is steeds opnieuw een issue, ik ken geen honger dus als ik druk bezig ben vergeet ik dat gewoon :-(
| 08:19 |
Daar heb ik nooit laat van. Ik vergeet te drinken.... ook niet handig
| 08:49 |
Ik vergeet dan mijzelf, een fout die ik wel vaker maak, ik heb het vaak niet door. Daarna resetten en weer herstellen.
Denk aan jezelf, een poosje druk is niet erg maar wel opletten.
| 09:54 |
Dat is net het punt, ik ben ook zo, maar deze hectische periode zal nog lang duren vanwege de revalidatie, fulltime job en ook nog eens de vrienden niet te vergeten, en yoors, ik loop zo achter met bijlezen , niet normaal !
Maar er zal wel een oplossing komen hoop ik, roeien met de riemen die je hebt zeker eh ;-)
| 10:01 |
Probleem met bij lezen heb ik ook :-)
Nu moet ik snel aankleden want moet weer bloedprikken en boodschappen doen :-)
| 10:15 |
Haha hopelijk verlopen beide zoals verwacht :-)
| 10:29 |
Weer thuis, boodschappen gaat bij mij op een zeer ordentelijke manier :-)
Bloedprikken ging gelukkig vlot, vingerprik om INR te bepalen, ik gebruik al bijna 20 jaar een middel tegen bloedstollingen, paar TIA´s gehad, deze keer een iets te trage stolling, is vrij normaal met het wisselen van de seizoenen en het daarbij behorende eten en drinken.
Over 2 weken weer, normaal is dat 4 weken.
| 12:57 |
Wow dat is ook niet eenvoudig geloof ik, duimen op een goed verloop!
| 22:07 |
Oh dat is goed te doen hoor, stelt niets voor :-) In Nederland had ik zo´n apparaatje thuis en gaf de scores en mijn planning van medicatie per internet door. Hier moet je naar een dokterspost waar een verpleger(ster) dat doet, ze hebben maar 1 zo´n apparaatje. Lijkt een beetje op zo´n ding waar ze suikerwaarde mee meten.
INR is deels afhankelijk van je vitamine K inname, die is in de zomer anders dan in de winter.
| 22:56 |
Maar je moet er wel mee bezig zijn en bewust blijven natuurlijk, maar ginder is het beter vanwege de temperaturen dan ?
| 07:04 |
Temperatuur heeft niet zo´n invloed. Ik ben er niet bewust mee bezig, ik neem elke dag op tijd mijn pilletjes in, dat is ook het enigste geneesmiddel wat ik gebruik, dus niet slecht voor mijn leeftijd en geschiedenis :-)
Hoeveel vitamine K verschilt enorm per groente, dus daar een heel klein beetje op letten, als je 3 keer per week kool eet, krijg je andere waardes dan 3 keer per week tomaten :-) Ook drinken we meer en ook alcohol in de zomer dan in de winter, ik zat deze keer maar net buiten mijn range, dan over een hele week gerekend 2 keer een half pilletje minder. Misschien volgende keer iets te laag en dan een half pilletje meer.
| 09:03 |
ojee te druk is niet goed, maar soms heb je periodes dat het zo is.
probeer wel goed voor jezelf te zorgen is goed voor je schouders.
| 21:46 |
K weet het x
| 00:35 |
X
| 09:30 |
Ik probeer altijd wel goed te plannen. Het eerste wat iig sneuvelt is social media......
| 21:18 |
Haha heb je gemerkt bij mij ook
| 00:35 |
Ben nu met een soort v inhaalslag bezig ;-)
| 17:12 |
Ik ga me er niet aan wagen, kom snel even bijlezen, dadelijk weer bed in :-)
| 22:05 |
;-)
| 07:43 |
Loop jezelf niet voorbij voorkom een Burnout
| 08:49 |
Ik doe mijn best Hans meer kan ik niet doen
| 00:34 |
Ik probeer in zo'n drukke periode, als het kan vooruit te plannen: ovenschotels, soep, etc. in de vriezer, flinke voorraad boodschappen in huis.
Soms weet je van te voren dat er een drukke week aankomt: heb ik b.v. volgende week, maar soms komt er onverwacht iets op je af.
En natuurlijk minder Yoors:)
| 08:06 |
Ben al bijna niet meer op yoors en tijd om eten te maken helaas ook niet
| 00:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen