×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Pijnlijke keuze moeten maken, veranderen van kinésist (fysiotherapeut)

Pijnlijke keuze moeten maken, veranderen van kinésist (fysiotherapeut)


Ik heb een beetje in overleg met mezelf, mijn geweten, mijn tijd en mijn genezing en de vooruitgang van de revalidatieperiode een ontzettend moeilijke keuze moeten maken, namelijk veranderen van kinésitherapeut.

Vandaag heb ik Michael van Grieken van Movit met bedeesd hart verteld dat ik vanaf volgende week mijn keuze noodgedwongen heb moeten aanpassen en heb geopteerd voor een andere therapeut om mijn behandelingen verder te zetten. Waarom? Omdat ik dit weekend terug naar mijn eigen woning vertrek, en er op 3 km van mijn deur ook enkele bekwame mensen zitten, dat scheelt mij 60 km per dag én eens ik terug aan het werk ben niet enkel de kilometers maar ook de reistijd naar mijn werk. Ik hoop dat mijn keuze een goede is, zo-niet keer ik wel terug naar Michael met zijn "magische handen en vakkennis".

Ik hou er niet van zulke keuzes te maken, doch ik moet nog 2 maanden zeker in behandeling blijven en moet ook aan de praktische kant denken, en deze voormiddag heb ik nog de ganse tijd gewikt en gewogen in mijn hoofd, maar de rationaliteit heeft deze maal gewonnen. Met spijt in mijn hart en met de zin van een Led Zeppelin song heb ik hem gezegd, "ik moet je iets vertellen, vind dit heel moeilijk maar Led Zeppelin zong het zo mooi "baby baby l'm gonna leave you" en heb hem ook eerlijk de reden van mijn keuze medegedeeld.

Ik kan niet anders dan Michael van Grieken in de bloemetjes zetten, zoals ik eerder al vertelde is het een fantastische vakman, enorm jong maar zo goed in wat hij doet, de praktijk waar hij werkt zijn ze eigenlijk met 3 mensen doch ik ken enkel hem. Hij neemt de tijd om samen te zoeken naar een behandeling, leert je lichaam kennen en de operatie-verslagen van de opererende arts, en zo ging hij met me aan de slag. En de verbeteringen die op die korte tijd al "voelbaar zijn" is gigantisch.

Voor mensen die in de omgeving van Herentals zitten kan ik enkel zeggen, ga naar Movit, daar krijg je een "op maat gemaakte behandeling.

Ik ga hem missen, maar soms moet een mens kiezen, en daarom dat ik hem via deze weg zeker nog even in de bloemetjes wil zetten. Michael, nen hele dikke merci en tot ziens :-)
FreeWolves
Een stap voorwaarts is altijd verandering. Het kan een mooie herinnering zijn en een leerweg waar je mee vooruit kunt.
12-05-2017 16:24
12-05-2017 16:24 • 1 reactie • Reageer
zonnebloem
Ik hoop het, altijd positief blijven is de boodschap :-)
12-05-2017 22:45
12-05-2017 22:45 • Reageer
LWAlmanak
Hoop dat je de juiste keuze hebt gemaakt, sterkte in het verdere herstel.
12-05-2017 15:30
12-05-2017 15:30 • 1 reactie • Reageer
zonnebloem
Ik hoop het ook, dankjewel :-)
12-05-2017 22:45
12-05-2017 22:45 • Reageer
_PetitCorbeau_
Hopelijk is de nieuwe net zo goed ;)
12-05-2017 15:08
12-05-2017 15:08 • 1 reactie • Reageer
zonnebloem
Hoop ik absoluut ! Afwachten maar en een kans geven ........
12-05-2017 15:23
12-05-2017 15:23 • Reageer