Revalideren, niet zo simpel als men denkt

Revalideren, niet zo simpel als men denkt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ondertussen alweer 5 weken geleden de operatie, de pijn wisselt van heftigheid, is anders, iedere dag opnieuw. Sinds een week eindelijk kiné (fysiotherapie) opgestart, om de 2 dagen mag ik aan mijn arm laten "prutsen" ;-)

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het getroffen heb met deze kiné-therapeut, een nog vrij jonge man, die een combinatie doet van kiné - osteopatie - manuele fysiotherapie, eentje die écht de tijd neemt, zoekt naar de beste oplossing en intens met je bezig is. Met momenten heel erg pijnlijk, soms uren later heel veel pijn, en toch is op korte tijd de vooruitgang al te merken, beetje bij beetje lukt er aardig wat.

Vandaag was ik zelfs "gelukkig" dat ik kon stofzuigen, en de was geplooid kreeg en ook de vloeren met nat kon doen, ik ben oppas van dienst ten huize dochterlief en schoonzoon en de kleine man,  ze zijn op lang weekend, zullen ook blij zijn even van me verlost te zijn kan ik me zo voorstellen, ik blijf hen bewonderen voor hun moed en hun hulp, zonder hen had ik niet zoveel vooruitgang geboekt, ze zorgen voor me met een onverwoestbare liefde en geduld. Mijn liefde voor hen is grenzeloos, en ik krijg dat ook zomaar van hen terug, zo ontzettend mooi en dankbaar ben ik hier voor.

Voor hun ook onderstaand nummertjes toegevoegd :-)

Vanwege het lange weekend kan ik pas woensdag terug op kiné dus een hoop oefeningen meegekregen, en verder tussendoor gewoon even alles op mijn tempo, wat niet lukt blijft liggen, punt ander lijn. En hopelijk komt er geen verlenging meer bij en kan ik vanaf 22 mei weer aan de slag.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Altijd blijven vechten top!
| 14:39 |
Doe ik zeker en vast, ben geen opgever ;-)
| 15:40 |
Zeker niet gemakkelijk
Knap van je
Respect
| 17:08 |
Dankjewel, neen het is écht heftig met momenten .... pffff
| 11:45 |
Zeker niet gemakkelijk, het vereist doorzettingsvermogen en een ijzeren wil. Er voor blijven gaan en niet opgeven, totdat je uiteindelijk resultaat merkt, maar ook dan kun je niet rusten, weer een volgende stap. Sterkte en beterschap
| 13:54 |
Dankjewel voor je bemoedigende woorden, af en toe heeft een mens een dipje ;-)
| 14:27 |
Hier in Utrecht hebben we de Kinepolis, dat is een bioscoop ;-)
| 13:26 |
Die hebben we in ons Vlaanderlandje ook hoor de Kinepolis bioscoop ;-) maar deze kiné is nét iets anders en persoonlijker :-)
| 14:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen