×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Revalideren, niet zo simpel als men denkt

Revalideren, niet zo simpel als men denkt


Ondertussen alweer 5 weken geleden de operatie, de pijn wisselt van heftigheid, is anders, iedere dag opnieuw. Sinds een week eindelijk kiné (fysiotherapie) opgestart, om de 2 dagen mag ik aan mijn arm laten "prutsen" ;-)

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het getroffen heb met deze kiné-therapeut, een nog vrij jonge man, die een combinatie doet van kiné - osteopatie - manuele fysiotherapie, eentje die écht de tijd neemt, zoekt naar de beste oplossing en intens met je bezig is. Met momenten heel erg pijnlijk, soms uren later heel veel pijn, en toch is op korte tijd de vooruitgang al te merken, beetje bij beetje lukt er aardig wat.

Vandaag was ik zelfs "gelukkig" dat ik kon stofzuigen, en de was geplooid kreeg en ook de vloeren met nat kon doen, ik ben oppas van dienst ten huize dochterlief en schoonzoon en de kleine man,  ze zijn op lang weekend, zullen ook blij zijn even van me verlost te zijn kan ik me zo voorstellen, ik blijf hen bewonderen voor hun moed en hun hulp, zonder hen had ik niet zoveel vooruitgang geboekt, ze zorgen voor me met een onverwoestbare liefde en geduld. Mijn liefde voor hen is grenzeloos, en ik krijg dat ook zomaar van hen terug, zo ontzettend mooi en dankbaar ben ik hier voor.

Voor hun ook onderstaand nummertjes toegevoegd :-)

Vanwege het lange weekend kan ik pas woensdag terug op kiné dus een hoop oefeningen meegekregen, en verder tussendoor gewoon even alles op mijn tempo, wat niet lukt blijft liggen, punt ander lijn. En hopelijk komt er geen verlenging meer bij en kan ik vanaf 22 mei weer aan de slag.
senae;)!
Altijd blijven vechten top!
09-05-2017 14:39
09-05-2017 14:39
Vicky
Zeker niet gemakkelijk Knap van je Respect
08-05-2017 17:08
08-05-2017 17:08
MereltjevanBrabant
Zeker niet gemakkelijk, het vereist doorzettingsvermogen en een ijzeren wil. Er voor blijven gaan en niet opgeven, totdat je uiteindelijk resultaat merkt, maar ook dan kun je niet rusten, weer een volgende stap. Sterkte en beterschap
07-05-2017 13:54
07-05-2017 13:54
Referendaris
Hier in Utrecht hebben we de Kinepolis, dat is een bioscoop ;-)
30-04-2017 13:26
30-04-2017 13:26