Weefuitdaging Marion Wever mijn bijdrage

Weefuitdaging Marion Wever mijn bijdrage


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

'Kan ik iets voor je doen?' vroeg ik. Ik wist natuurlijk dat ik gelukkig zou worden als ik iets kon betekenen voor die vrouw die zo graag haar zoon nog eens wou zien. Al vele jaren woonde hij in het buitenland, zelf kon ze geen autorijden en alleen zo een verre reis maken dat was een avontuur dat ze niet alleen aandurfde.

Dus stelde ik voor dat ik met haar naar het zonnige Zuid-Frankrijk zou rijden, ik ken toch overal mensen en ik zou haar er een enorm plezier mee doen, dus maken we van een wens een realiteit. Zogezegd zo gedaan, we hadden alles mooi gepland en datums uitgekozen, gepakt en gezakt vertrokken we met goede moed op deze trip.

De dame was al iets ouder van leeftijd, dus hadden we ook de muziek in de wagen aangepast zodat het voor ons beiden een aangename trip zou worden, en de afspraak was dat zij het signaal zou geven als ze toe was aan een rustpauze onderweg, de beentjes strekken of iets te eten willen, of gewoon de hoogste nood als menselijke behoeftes doen.

Ze was nooit verder geweest dan eens een ritje naar de kust, en ook dat was alweer jaren geleden toen haar man zaliger nog leefde.

Ik had het nooit verwacht, en zij evenmin, maar we hadden ontzettend veel plezier onderweg ondanks ons leeftijdsverschil en onze verschillende visies op het leven. Maar het leuke aan zo'n verre auto trip is dat er veel verteld wordt onderweg, en zo hebben we beiden veel bijgeleerd over elkaar.

Ik heb haar bij haar zoon afgezet, ben zelf dan doorgereden naar vrienden nog 200 km verder, en na 3 dagen heb ik haar weer opgehaald en zijn we veilig en voldaan weer thuisgekomen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds intens gelukkig dat ik met deze trip haar mooie wens heb kunnen vervullen.

Dat is wat ik voor haar kon doen.

Wil je ook meedoen aan deze uitdaging dan kan je die vinden bij :

https://yoo.rs/marion.wever/blog/met-de-nieuwe-mei-weefuitdaging-1493657407.html?Ysid=37927
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hier ben ik stil van
| 12:01 |
Een ritje naar Zuid-Frankrijk om iemand plezier te doen? Hoef je niet stil van te worden, is voor mij een evidentie, als ik tijd heb en iemand gelukkig kan maken, geen probleem.
| 13:56 |
Ja maardit is niet voor iedereen zo
| 16:51 |
Nee dat weet ik, maar ik zit zo wel in mekaar ;-)
| 22:53 |
Ohhhh.. wat super mooi Zonnebloem! Dat is een prachtig liefdevol kado voor die dame. Ik ben zwaar onder de indruk!
| 22:58 |
Met liefde en plezier gedaan, help graag daar waar ik kan xx
| 21:52 |
Super lief xx
| 22:02 |
Schitterend om iemand een (heel groot) plezier te doen! Mooi!
| 20:04 |
Dat is onze taak in het leven. Dankje
| 21:52 |
Precies
| 22:49 |
Altijd fijn als je iemand zo kan helpen.
| 18:56 |
Zeker weten daar doen we het voor :-)
| 23:04 |
Kijk, dat is nog eens lief gedaan!
| 15:16 |
Dankje Hans, een van mn mooiste eigenschappen :-)
| 15:21 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen