×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
De dag erna

De dag erna


Lieve, Lieve, Lieve Yoors,


Kennen jullie dat gevoel van de dag erna? Dat je een onwijs leuke dag hebt gehad en er een enorme deceptie op volgt? Nou ik wel. Ik ben namelijk kampioen in het nagenieten voor mijzelf verpesten. Ik heb ook geen idee waarom ik dat doe maar helaas zit het in me. Ik denk trouwens dat ik het niet eens zo moet omschrijven. Ik ben namelijk iemand die altijd iets om handen moet hebben en zichzelf heel snel gaat vervelen. Wanneer ik echt een fantastische avond heb gehad en ik heb niks voor de volgende dag gepland staan, dan gaat het mis. Of misschien geniet ik op het moment zelf teveel waardoor de dag erna heel schraal is. Ik weet het niet. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie hierin staan. Want wat ik me nu bedenk kan het ook zo zijn dat ik baal dat die ene dag niet meer opnieuw beleeft kan worden, of dat ik me erdoor extreem veel op de volgende dag ga verheugen. Hoezo houdt dit mij bezig? En hoezo kan ik hier zoveel woorden over kwijt.  Misschien moet ik meer doen met mijn leven. Zoals sporten of meer op Yoors zitten. Ik ben namelijk ook kampioen in het vergeten van bepaalde opties. Als ik mij namelijk verveel en iets wil doen bedenk ik me nooit van ''Goh? Ik kan ook gewoon gaan hardlopen?'' Nee dat is mij allemaal weer te moeilijk. 

Ik bedenk mij alweer iets. Ik denk dat er gewoon teveel te doen is. Er zijn namelijk eindeloze opties aan activiteiten die je kan doen. Alleen ik denk dat dit op een bepaalde manier wordt geblokkeerd. Zo zitten er teveel mensen, en ja ik ben hier zeker ook schuldig aan, bijna non-stop op social media. Op deze social media zie je alleen maar beelden van hele leuke dingen. Verre reizen, mooie kleding of hele gave activiteiten. Hierdoor kan niet iedereen nog waarderen wat ze zelf om handen hebben. Ik heb daar in ieder geval zelf wel last van. En geloof me, dat is niet leuk. Maar wat zou de oplossing zijn? Minder op social media? Ik denk niet dat dat het zo moet worden opgelost. Het gaat namelijk om mijn eigen mindset. Social media heeft er wel degelijk invloed op alleen  ik vind niet dat ik het daar aan kan verwijten, immers bepaal jij je eigen gedachtes. Ik wil hier heel graag over doorgaan maar dat doe ik in een volgende blog, ik wil namelijk hier eerst wat meer wetenschappelijke informatie over hebben voordat ik hier uit mijn nek zit te kletsen. 

#Findmeonsocialmedia


Liefs,

Zoutje
YoursTruly
Oh jeej dit is zo herkenbaar! Je bent niet de enige die er last van heeft ;)
30-05-2017 10:58
30-05-2017 10:58 • Reageer