Sommige dagenJe hebt van die dagen. Tsja.. vandaag is dus zo’n dag. Over het algemeen kan je me in het hokje warmbloedige personen plaatsen, maar sommige weten mij zover te krijgen om te veranderen in een ijskoude trol. Ik hou niet van onrecht in de wereld, en al zeker niet over de rug van onschuldige kinderen, waaronder die van mijn!

Wie, wat en waarom ga ik hier niet uitten. Ik schrijf deze 140 woorden alleen om even mijn gedachten te verzetten, zodat ik mezelf weer kan verplaatsen in het warmbloedige hokje, het is immers al koud genoeg buiten!

Ik heb geleerd van het verleden, er zijn niet alleen maar mensen met goede bedoelingen, op de wereld. Niemand is perfect, ik ook niet, maar ik ben bereid dit toe te geven. En weet dat ik met vallen en opstaan groot geworden ben.

  Onderstaand filmpje vind ik persoonlijk heel mooi en toepasselijk. Het weergeeft in een paar minuten, het leven weer! Voor mij en waarschijnlijk voor meerdere herkenbaar. Het leven gaat zo snel voorbij, geniet van de momenten die je hebt. Daarom ben ik ook niet haatdragend naar andere mensen toe. Mensen kunnen me kwetsen, ik voel me daar uiteraard rot bij, maar ik ga door!

140w November IJSTROL

Alle deelnemers aan de 140W Ijstrol Challenge, en hun verhalen vindt je op deze link. Veel plezier!

© Sabrina 23-11-2018

 

Sinds 31-10-2018 ben ik blogger op yoo.rs en ben ik hier dagelijks te vinden. Mijn blog interesses zijn zeer divers, ik blog onder andere over: Thuiswerken, knutselactiviteiten,  het zeeaquarium, koolhydraatarme recepten, gedichten en ik neem graag deel aan een verhalen challenge.  Lijken mijn blogs je interessant, vergeet dan vooral de volg knop niet aan te klikken!

Wil je reageren op mijn blog, of kom je zelf ook bloggen op yoo.rs? Maak dan eenvoudig en snel een account aan via onderstaande link en start vandaag nog met betrouwbaar thuiswerken

Inloggen/Aanmelden