Matthew Lepre : het bewijs dat je in korte tijd steenrijk kunt worden via internet.


Zijn moeder wou dat hij tandarts werd, maar een job waarbij hij binnen vaste uren moest werken zag hij niet zitten.  Ik heb het over Matthew Lepre, een 26-jarige Australiër, die ondertussen de hele wereld afreist en op elk plekje waar er wifi is een salaris van 120 000 dollar per maand binnen haalt.
Dit terwijl hij niet uit een rijke familie komt en de universiteit verliet.

Een tijdje geleden had ik het hier over het boek 'Think and Grow Rich' van Napoleon Hill.

Het zou mij niks verwonderen als Matthew Lepre datzelfde boek heeft gelezen, toegepast in de praktijk en binnen no time puur door zijn gedachtengang te veranderen naar een gigantisch internetinkomen gegaan is.
Waarop ik mij baseer ? Op de manier waarop hij dingen schrijft op zijn instagram-account.

Een voorbeeld :


"You must write down your goals (in the present tense) and read them. By reading your goals you are training your subconscious mind to believe that it is possible. This creates more certainty and by having more certainty you are likely to take more action. By taking more action you will get more results. And by getting more results you become more certain and then take even MORE action which will bring even more results. This is the positive feedback loop of success!"


Instagram-account van Matthew lepre

Dit is wat Napoleon Hill 'de start van alles' noemt. Je moet een plan hebben en dat noteren.

 • Op deze site vond ik het plan van Matthew Lepre.
  Precies het lijstje dat Napoleon Hill aanbeveelt om op te maken als start :

  Doelen voor 2016 :

  • Ik zal 1 000 dollar per week aan passief inkomen verdienen.
  • Ik zal werken aan een nieuwe business met een wereldwijde markt en een hoog potentieel.
  • Ik zal mij enkel omringen met personen die ik vertrouw en die mijn groei bevorderen.
  • Ik zal vertellen wat er zich in mijn hoofd afspeelt.
  • Ik zal meer vertrouwen dan ooit hebben in mijn succes. Naarmate de tijd verstrijkt zal ik meer en meer vertrouwen ontwikkelen.
   (Vrij vertaald uit het Engels - gevonden op www.news.com.au


De man was toen 23 jaar.

Zo begon het voor mij :

En ook Mister Facebook kent de kneepjes van Think And Grow Rich :

#Libra : de cryptocoin van Facebook