Macrame uil #verjaardagscadeau


hobby

Ontspannen wanneer je een psychische 'stoornis' hebt. 


Sinds een tijdje heb ik een nieuwe ontspannende #hobby .

Althans.. Dat ontspannende.. Ja, haha dat dacht ik. 

Gisteren bedacht ik mij dat ik nog een verjaardagscadeau voor mijn moeder zou maken, en ja hoor ze is vandaag jarig dus het MOEST af! 

Gisteravond 20.00 uur begonnen aan de bovenstaande uil, leuk project! Maar helaas.. Ik, enorme #perfectionist , was niet tevreden. Het was op den duur 23.00 uur en ik begon voor de 6e keer opnieuw. En ja, nu ging het beter! Perfect? Nee bij lange na niet.. Maar ik heb de afgelopen tijd geleerd dat je ook tevreden mag zijn met dingen die niet #perfect zijn. 

Het accepteren van dingen die ik niet perfect vind, blijf ik lastig vinden. Maar he.. We kunnen niet altijd alles in 1x!

Uiteindelijk is dit de creatie geworden en ben erg benieuwd wat mem (mama) van haar macrame uil zal vinden :)