Hoe het allemaal begon.....

Hoe het allemaal begon.....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Turkije,heb ik daar überhaupt wat mee gehad voordat ik mijn hart verloor aan mijn huidige man?! Uhhhhh......NEE!Maar toch woon ik er nu voor een groot deel van het jaar. Ik zal jullie eerst een toelichting "moeten" geven over hoe ik überhaupt op dit punt in mijn leven ben gekomen, het voelt voor mij keer op keer als een soort opnieuw geboren worden. Voor mijn ontmoeting met mijn huidige man en mijn leven daarvoor....

We gaan terug naar 2010, een jaar waar ik mij totaal had "verloren" als persoon, maar tegelijkertijd ook weer heb "hervonden" als persoon. Ik zat al geruime tijd niet lekker in mijn vel (en dat is een understatement!) Sorry, moet jullie nog verder mee terugnemen. In het jaar 2005 is mijn oudste broer bij ons (lees ex man en kinderen) thuis in mijn armen gestorven aan de gevolgen van kanker. Zijn ziekte proces en hoe hij is overleden (actieve euthanasie) is cruciaal geweest voor mijn verdere levens verloop.Ik besefte dat alleen toen nog niet....

Ergens tijdens zijn ziekte proces zei hij tegen mij; maar lieve kleine zus van mij (16 jaar jonger)  waarom kies je niet voor jezelf?! Ik zie je worstelen, maar echt gelukkig ben je allang niet meer! Die dag, dat moment, gebeurde er iets diep in mij....

De redenen waarom ik niet meer verder wilde in mijn vorige huwelijk, daar wil ik niet op in gaan. Dat is gebeurd en een afgesloten hoofdstuk. Maar ik wist op dat moment niet meer wie ik was en wat ik nou eigenlijk wilde zijn....Wie ben ik, moeder, vriendin, geliefde, eigenaar van..., ik voelde mij intens ongelukkig. Waar wilde ik met mijn leven naartoe? Let wel ik was ergens rond de 41/42 dus de bekende identiteitscrisis waar vele vrouwen rond die leeftijd mee te maken krijgen, loerde ook om de hoek. Wat was nu waarheid van mijn gevoelens en wat waren nu hersenspinsels?!

Mijn ex man en ik gingen nog "oké" met elkaar om na de dood van mij  broer, maar in die periode waren er al zo veel emoties vrij gekomen die ik langzamerhand durfde toe te laten en naar mijn mening mijn ex man niet.... Toch bleven we beiden op onze manier de schone schijn ophouden naar de buitenwereld, maar beiden wisten we dat het een kwestie van tijd was dat 1 van ons de beslissing zou nemen om te vertrekken uit die relatie. En diegene was ik, met alle gevolgen van dien.... Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo herkenbaar zo rond je 42e met al die twijfels oom ik koos voor mezelf en verhuisde met alle gevolgen van dien
| 16:36 |
Het is de beste keus in mijn leven ben nu meer mijzelf en heb mijn soulmate naast me.....Ik ga eens even bij jou kijken :)
| 06:58 |
Ik ga rustig aan alle verhalen lezen , ben geïntrigeerd
| 10:53 |
Dat heb je mooi verwoord
| 13:57 |
Je hebt mijn aandacht.
| 19:07 |
Heel mooi neergeschreven. Ben benieuwd naar het vervolg.
| 12:07 |
Thnx komt eraan.....
| 15:43 |
Al heel mooi verwoord van je !
| 10:38 |
Dank!
| 15:42 |
En ik denk dat je daarmee een juiste beslissing hebt genomen.
| 10:20 |
Ik weet het wel zeker :)
| 10:22 |
:)
| 10:23 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen