7 Day Book Challenge - Dag 5


Dit was de lastigste dag so far. Voor de komende dagen wel uit ben, maar deze dag diende nog invulling te krijgen.

Even dacht ik, laat ik intelligent uit de hoek komen, want ik heb enkele jaren geleden een boek gelezen over de verschillende persoonlijkheden binnen in ons en hoe de één de ander domineert.
Afijn, toen ik het las had ik zoiets van; "Ja duhh dat weet ik toch al lang."
Toen ik dat aangaf aan de eigenaar van het boek, die er na het lezen nog maanden mee bezig is geweest om het te doorgronden en zogezegd toe te passen kreeg ik het volgende te horen; "Dat kan helemaal niet, zo eenvoudig is het namelijk niet." Helaas ben ik de titel van het boek kwijt en vriendje Google bracht in deze geen uitkomst, dus dan was het niet de bedoeling.

Wat dan wel? Er staan nog heel wat op mijn lijstje, maar weinig boeken van het semi intellectuele niveau waar men onder vrienden graag mee pronkt. Lezen moet vooral leuk zijn en/of leerzaam. Ik ben enkel een voorstander van boeken met zogenaamde diepgang voor hen die daar in mee kunnen gaan en niet achteraf op moeten zoek diepgang in zat. 
Dus hou je bij je leest Tegendraads, heb het over een boek dat bij je past you fool.

Fitz and the Fool Trilogy -Robin Hobb

(Ja ik ben dol op reeksen, want ik haat het lege gevoel van afscheid wanneer een boek uitgelezen is.)

Op dag 8 volgt dus mijn blog met waarom nu juist deze boeken

Hieronder meer Tegendraadjes - Nog niet genoeg volg me via Twitter of FaebookTegendraads