Hoe lollig is Autisme? #FabianFranciscus


Ja daar is spuit elf ook weer...twee miljoen mensen hebben het (bij Kopspijkers) al gezien en toch moet hij er dan nog even een plasje over doen.....

Nou precies dat dus er zijn 17 miljoen soort van Nederlanders en dan heb je ook nog een handje vol belgen met gevoel voor humor....

Dus als die 20 miljoen nu even mijn stukje lezen ben ik binnen ehh ik bedoel gelukkig.

Nee ik ben niet grappig en al lang niet zo lollig als Fabian Franciscus. Wat ben ik dan wel.... dat maakt niet uit, het gaat niet om mij, maar om Fabian Franciscus. Toch als ik Fabian hoor praten dan denk ik, dat gaat over mij.....maar hoe dan.

Eerlijk is eerlijk ik ben dol op goede en slechte grappen, maar deze kwamen zo af en toe best  dichtbij.

Ben ik dan toch autistisch....voor wie het nog niet had gezien Fabian is autistisch en kreeg daar gratis nog OCD bij, twee voor de prijs van één.....mooi meegenomen toch.


Maar om een kort verhaal lang te maken.....ja ik ben in het verleden meerdere malen beschuldigd van autisme..... Door de vrouwen die mij het best zouden moeten kennen, mijn moeder en mijn ex-vrouw.

Maar ik heb me laten testen en wat denk je......ze konden het niet met aangrenzende zekerheid vaststellen. Twee psychologen en beide konden ze het labeltje niet op me plakken. Ligt dat dan aan mij?

Afijn heb ik het ooit zelf geloofd? Bij tijd en wijle twijfel ik inderdaad weleens. Vooral omdat ik me vaak buiten de maatschappij voel staan, terwijl ik er midden in sta en niemand door heeft dat ik anders ben.

Ja ik hou me prima staande, kan sociaal zijn maar zit er niet op te wachten. Kan mezelf prima redden, maar heb vaak moeite me druk te maken over triviale zaken die andere mensen bezighouden. Ik ben graag alleen, maar sta ook graag in de schijnwerpers.   

Afijn dergelijke beschuldigingen van mensen, die je jaren van dichtbij hebben meegemaakt zeggen vast wel iets....... Dat er een goede reden is dat het nu mijn ex vrouw is en dat het contact met mijn moeder al jaren mega minimaal is. Want iemand beschuldigen van autisme is niet grappig, autisme is lastig en niet lollig. Behalve dan als Fabian Fransiscus het uitlegt. 

Hieronder meer van mijn hand - Nog niet genoeg volg me via mijn Facebook pagina Tegendraads