Hoe krijg ik mijn oude posts als "Lees meer" tegel onder mijn blog?


Persoonlijk ben ik nog al fan van de "Lees Meer" carrousel, een eenvoudige en goed uitziende manier om lezers kennis te laten maken met je andere blogs. Ik merk dat het werkt ook al is het maar een paar % die doorklikt het is eenvoudige en goede zelfpromotie.

Maar, natuurlijk zit er een maar aan. Wat ik ook probeer, ik kan mijn oude blogs niet toevoegen. De "Lees Meer" carrousel  laat zo´n 97 blogs zien en alles wat eerder kwam is onvindbaar. Zelfs als je ze bewerkt en ze dus daardoor hoger in je eigen overzicht komen te staan halen ze de "Lees Meer" lijst niet.

Misschien ligt het aan mij, dan hoor ik graag hoe jullie het doen. 

Misschien niet en dan is het een beetje boel jammer, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. 

Wat het ook is het is in ieder geval een aanrader voor wie de functie nog niet gebruikt >Snippet 254 onder "Yoors content toevoegen.