Wie is de Mol NIET 2020 - Voorbeschouwing #WIDM #WIDM2020 #WIDMN


U zult wel denken er is nog niks uitgezonden en hij komt al met een voor beschouwing??? Of misschien "Heb je hem ook weer spuit elf."

Gelukkig leven we nog in een (enigszins) vrij land en mag u nog denken wat u wil. Dus wat denkt u ervan om gewoon een beetje opwarmen, want mijn Niet de Mol hersenkronkels hebben een 3 kwart jaar stil gelegen, dus ik kan de oefening iig goed gebruiken. 

WIDMN - Op een rijtje

Nou daar zijn ze dan, de 9 niet Mollen en die ene die er niet toe doet en dan bedoel ik niet Rik van de Westelaken.  Dus welke bijna BN´ers hebben we dit jaar?

Nou ik moet zeggen ze hebben wel uitgepakt voor dit jubileum. Ik heb in jaren niet zoveel semi bekende namen gezien. Maar prima het gaat niet om de poppetjes, maar om de content en die zit meestal wel snor.

  • Jaike Belfor (actrice 41)  Boomer in  Celbolk H en comédienne.
  • Leonie ter Braak (presentatrice 39) Goedemorgen Nederland 
  • Rob Dekay (muzikant 32) o.a. "Geef het door"
  • Johan Goossens (cabaretier/schrijver/acteur 37) Schrijft columns in Trouw en Parool 
  • Claes Iversen (modeontwerper 42) Ontwierp Songfestival outfit voor Ilse de Lange 
  • Nathan Rutjes (oud-voetballer 36) Sparta, Roda en ja als voetballer ben je met 36 al oud.
  • Buddy Vedder (acteur/presentator 25) GTST, Dance Dance Dance, The Masked Singer.
  • Miljuschka Witzenhausen (presentatrice/tv-kok 34) TMF, Onderweg naar morgen,RTL Boulevard en Dance Dance Dance.
  • Anita Witzier (presentatrice 58)De reünie, Tien voor taal
  • Tina de Bruin (actrice, cabaretière 44) Ook bekend als verslaggeefster van De Nieuwste Show.

WIDM

WIDMN - Ik zie u denken

Nu denkt U bedankt voor de opsomming maar dan weten we nog niks.... Nou das niet helemaal waar. Buddy en Miljuschka (hoe vaak ga ik dat nog fout type, denk dat het na aflevering 1 gewoon Mil wordt of Mol) zaten beide in Dance, Dance, Dance. Zijn beide ex soapies en werken beide voor RTL Boulevard. Die kennen elkaar en dat maakt het een mol moeilijk, dus beide streepje op Mijn Niet de Mol lijstje.

Dan het volgende, terwijl alle kandidaten vertellen wat volgens hun een goede mol is,  heeft Leonie het alleen maar over Leonie. "Ik kan goed liegen, Ik ga voor mezelf. Ik wil dat mensen er uitvliegen en dat ik er in blijf. " Ik weet nog niet wat ik daarvan moet denken, maar ik denk op z´n minst een extra  Niet de Mol streepje. Tevens denk ik  Niet WAT maakt een goede mol, maar WIE? En dus ook Wie Niet?

Wat maakt iemand geen goede mol......🤔

Een flapuit zijn... Nathan😲?

Als iemand in de groep je goed kent.....  Mil en Buddy

Of als je zanger bent... arme Nielson😇

Een mol moet zich makkelijk kunnen aanpassen,  een kameleon zijn. Het is iemand die alles een beetje kan, maar niks goed. Dus een presentator, presentatrices, acteur of journalist.

In het verleden behaalde resultaten bieden natuurlijk geen garantie voor de toekomst, maar toch..... Sinds de bijna BN´ers meedoen is de mol altijd een iemand met een presentatie of acteerachtergrond geweest.

Toen dacht ik mooi, lekker afstrepen. Helaas hadden de makers dit blijkbaar ook door en zaten er maar drie niet acteer of presenteer types in de groep. Daar gaat mijn gouden vondst. Maar wel weer drie Niet de Mol streepjes en aangezien dit een hele vette aanwijzing is niet 1 maar 2 streepjes. Terwijl ik zo mijn research deed, viel er nog iets op:

Flag of Indonesia.svg Indonesië - Yvon Jaspers

Vlag van Thailand Thailand - Inge Ipenburg

Vlag van Japan Japan - Kim Pieters

Vlag van Hongkong HongKong - Susan Visser

Vlag van Sri Lanka Sri Lanka  - Margriet van der Linden

WIDM

Ziet u ook een trend, of zit ik nu al in een tunnel? Het is overigens niet de verdeling, die is keurig 7 mannelijke en 8 vrouwelijke mollen. Blijkbaar is die Aziatische aarde beter geschikt voor de vrouwelijke mol. Dus aangezien we dit jaar in China beginnen krijgen alle mannen een extra streepje in mijn Niet de Mol boekje.

En zo kom ik tot de voorlopige conclusie dat het een presenteer/acteer dame moet zijn die de mol is en staan de heren Nathan, Claes en helaas Rob (ja ik ben fan) boven aan.

Of mijn argumenten steek zullen houden, of dat ik er volledig naast zit dat zullen we gaan zien vanaf 11 januari. Maar graag hoor ik voor die tijd al van jullie. Wat zijn jou niet de mol aanwijzingen. Laat ze achter in de reacties of op Facebook .


WIDM

WIDMN - Wie is de mogelijke Mol

WIDM

Tot besluit de Mogelijke Mollen Top 3 op basis van de huidige Tips en Theorieën.

De volgorde doet er deze keer nog niet toe, want alle drie hebben ze nog geen Niet de Mol puntjes. Dus op een gedeelde eerste plaats......Anita, Jake en Tina.

Mocht u nog beschikken over enkele waanzinnige ideeën of verdacht making mbt tot deze drie. Deel het in de reacties zodat we ze volgende keer mee kunnen nemen in het lopende onderzoek.

Voor nu bedankt voor het lezen en we spreken elkaar sowieso weer na de eerste uitzending op 11 januari 2020.

🤣 Wees geen Molloot, staar je niet blind op één Mol als je voor 9 niet Mollen kan gaan.

#WIDM#WIDM2020#WIDMN

Hieronder meer van mijn hand - Nog niet genoeg volg me via mijn Facebook pagina Tegendraads