Wie is de Mol Niet - Finale 2019 "Wat een deceptie!"


Wat een deceptie.... Merel de Mol.....Er waren in mijn Wie is de Mol Niet onderzoek toch bijna geen aanwijzingen die sterk in haar richting wezen. Ze bracht zelfs het meest geld in het laatje, mol onwaardig veel geld.

Mijn wie is de Mol Niet (WIDMN) Top 3 van vorige week😢


  1. Merel
  2. Niels
  3. Sarah

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢


Terugblikken


Ik zat er in ieder geval weken lang volledig naast, ben ik zo´n slechte speurder?

Achteraf gezien is alles natuurlijk heel duidelijk, maar dergelijke foutjes maakten anderen zelfs zonder de mol te zijn.  

Nooit stond Merel in mijn top 3  van  vreemde  voorvallen ....hoe kon dat?

De mol met de kleinste pot ever, bracht het meeste geld binnen. Hoezo misleidend?

Ja ik ben chagrijnig en teleurgesteld, applaus voor Merel goed gedaan maar je bent echt niet mijn soort mol blijkbaar. Ik hou van een mol die ik verdenk en vervolgens denk nee, toch niet. Merel wist het allemaal net iets te goed verborgen te houden en me te misleiden door fanatiek veel geld te verdienen.

Volgende jaar beter!

Misleiding, kijkersbedrog of gewoon slechtste mol ooit?  

Ik heb één ding geleerd voor volgende jaar. Niet alleen kijken wie de mol niet kan zijn, maar vooral denken "Wat zou de Mol doen?" Want die twee rode schermen kwamen van Merel en voor Wie is de Mol was dat natuurlijk de enige manier om zeker te zijn dat er twee man zou vertrekken. 

Was ik toch weer zo blind als een mol! Maar in één ding had ik toch een beetje gelijk.....de mol was een vrouw! 😜

Vraag me af of ik na dit debacle volgend jaar nog gelezen wordt.... Dank voor het lezen en tot 2020!