Wie Is De Mol Niet 2020 - Gelekte Beelden #SpoilerAlert #WIDMSpoiler #WIDM


Het is in deze tijd van sociale en minder sociale media, smartphones en camera´s op de meest vreemde plaatsen heel lastig om dingen geheim te houden. Overheden geven er miljoenen aan uit maar een AVROTROS programma krijgt geen miljoenen van de overheid om zaken te kunnen verduisteren. Dus lekt er zo nu en dan wat uit. Dit jaar circuleren er o.a. berichten, foto´s en video´s over mogelijk de laatste 5 kandidaten. #Wieisdemol2020spoiler


Nog voor u verder lees raad ik het u af, wat eens gezien is kan niet ongedaan worden. 

Maakt het weten het leuker, ik denk van niet. Persoonlijk kijk ik vaak niet eens de beschrijving van een film of serie, opdat mijn fantasie de vrije loop heeft.

Het is sowieso een beetje vreemd dat in een land waar miljoenen onderdrukt worden en daar bijna niks over naar buitenkomt, dit dan weer wel naar buitenkomt.....

Zou het met opzet gelekt zijn om ons af te leiden van de misstanden, of omons op het verkeerde been te zetten....Zou je het dan werkelijk lekken via Mokkels.NL nou ja nu dan Mannenzaken.

Ja, want Mokkels.NL -kkelsn spelt MOL....

Maar natuurlijk geen molloot die deze site ooit bezoekt.....toch?

Afijn ik zat dus met een levensgroot dilemma kijken of niet kijken. In het kader van alles voor de ontmaskering van de Mol besloot ik mijn kijk plezier van de eerste 4-5 afleveringen in te ruilen voor extra informatie. Best een mollenstreek van de programmamakers als je het zo bekijkt.

Was het het waard? Staat de bevrediging van mijn nieuwsgierigheid, boven het mogelijk verlies aan beleving gedurende die eerste afleveringen? Ja voor mij wel, als fanatieke speler en schrijver van halfbakken columns moet je even kijken.

Ga ik er wat mee doen....Nee ik zal ondanks de wetenschap net zo fanatiek blijven speuren naar niet mollen, want ondanks dat er beeld materiaal is bewijst dat niet alles. Mogelijk was de groep gesplitst, of dient men te luisteren naar een oude Chinese wijsheid "Niets is wat het lijkt."

Ga ik het publiceren? Ja, maar.............

Ik publiceer het zonder er verder ruchtbaarheid aan te geven. Mogelijk verstop ik het als hint her of der, maar ik publiceer het enkel voor hen die er naar opzoek zijn en niet als ik een paar uur kwijt willen raken om deze feitjes boven de grond te krijgen. Daarnaast wil ik hiermee aantonen dat ik ook deze aanwijzing gevonden heb, in de hoop dat mijn ouders mij ooit serieus nemen🤣.

Afijn het is verder aan u.... U kunt nu nog wegkijken en of de pagina sluiten.

Wieisdemol2020spoiler

Spoiler Alert - Laatste kans U kunt nu nog stoppen

What has been seen cannot be unseen, what has been learned cannot be unknown. You cannot change the past, but you can learn from it. You can grow from it.

In de gelekte video's en foto's tot nu toe zien we de volgende kandidaten:

Opdracht met de mini's:
Buddy + Miljuschka + Leonie + Rob + Nathan

Opdracht met de bakfietsen:
Buddy + Miljuschka + Leonie + Rob + Claes + Johan

Met de aanname dat Nathan nog in het spel is tijdens de bakfiets opdracht, lijkt het dat Claes en Johan dus afvallers 4 en 5 zijn.

Hieruit volgt de volgende willekeurige volgorde van afvallers en daar kunt u mogelijk rekening mee houden bij het afstrepen van onze Niet Mollen:
Afvallers 1-3: Anita + Jaike + Tina
Afvallers 4-5: Claes + Johan
Laatste 5: Buddy + Miljuschka + Leonie + Rob + Nathan

Mochten er meer spoilers volgen komen die zeker te staan, mochten de beelden verwijder worden kunt u ze bij mij opvragen, ik heb ze ergens op een geheime Chinese server ver buiten het bereik van AVROTROS geplaatst. Nogmaals de beelden bewijzen niks met zekerheid. Niets is wat het lijkt, maar wie weet is dit eindelijk iets uit China wat wel werkt.