September mist


Het was de moeite waard om vanmorgen eerder op te staan dan ik zou moeten. Gisteren had ik al zulke mooie mistige velden gezien terwijl ik naar mijn afspraak reed. Ik hoopte op een herhaling vanmorgen en die kwam er gelukkig. 

 
 

Ik had om half negen een afspraak in Amersfoort en had bedacht dat Amelisweerd mooi op de route lag. Onderweg daar naar toe al steeds de neiging om te stoppen. Maar je kunt niet overal je auto zo maar langs de weg zetten dus ben ik toch maar doorgereden. 

 
 

Daar geparkeerd op de vrijwel lege parkeerplaats en snel mijn zomerschoenen verwisseld voor een paar stevige stappers. En al snel werd ik beloond met de mooiste mist plaatjes. 

 
 
 

Helaas kon ik niet zo lang blijven als ik gewild had, want ik moest op tijd in Amersfoort zijn.  Zou er morgen weer een herhaling zijn van zoveel moois in de ochend?