Als mijn hoofd wel wil maar mijn lijf niet

Als mijn hoofd wel wil maar mijn lijf niet


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat een zware periode is het geweest zeg. En mijn lichaam heeft er sterk op gereageerd. Een opstoot noemen ze dat. Ik heb dagen het gevoel gehad dat er een vrachtwagen over mij was gereden. 

En van pijn geraak je dan weer uitgeput. Het is een vicieuze cirkel waar je heel moeilijk uit geraakt. Mijn hoofd komt ook niet tot rust ik zou zo veel willen doen. Nog even rusten en dan.....

Nog eventjes.....

Oeps het is 16u, de kids komen thuis, snel in gang schieten. Mezelf dwingen om eten te maken en echt het hoogst nodige doen om dan tegen 20u in de zetel te ploffen alsop ik 12u aan een stuk de tuin heb omgespit. Ik haat het als mijn lijf zo doet. Ik kan me er zelfs na 15 jaar niet bij neerleggen dat ik fibromyalgie en cvs heb. 

Ik weet voor mezelf dat bezig blijven mij helpt om er psychisch niet onderdoor te gaan maar op zo'n momenten zou ik graag de druk van de wereld naast me willen leggen.

Bij mij zijn het pieken en de winter is altijd moeilijk. En zeker als ik weinig zon heb gehad.  Gelukkig heb ik nu een betere periode. De jobswitch gaat misschien ook wel stress wegnemen want dat is ook een gevoelige factor. 

Ik hou je op de hoogte van mijn plannen om van thuis uit te werken.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
als ik dit lees..denk ik..oef.. zou je ook  een nare periode in je leventje hebben gekend..vermoedelijk als kind
Zo werkt het nl voor mij ook ..het vreet energie om het eronder te houden en vaak onbewust, sterkte
| 09:02 |
Hmmm, idd ik heb verschrikkelijke dingen meegemaakt vanaf mijn 8 jaar tot ik getrouwd ben en dan trouw ik nog met een narcist eerste klasse. Ik heb nu een droom van een ventje, God zij dank. En dan denk ik aan Zijn belofte dat niets mij overkomt wat ik niet aankan. Amen
| 10:00 |
Misschien  zou je dan ook eens kunnen denken aan EMDR, zodat de onderliggende lading wat kan minderen...misschien ken je het al
ik nl net zo en ben ermee doende momenteel om weer minder moe te zijn, sterkte
| 11:38 |
Zorg dat je tijd voor jezelf neemt, je moet nog langer mee.
| 21:53 |
Sterkte en succes. Vanuit huis werken is ideaal. Het scheelt in ieder geval reistijd. 
| 09:15 |
Oei, veel beterschap
| 01:20 |
De val van de trap zal hier ook geen goed aan gedaan hebben. 
| 00:13 |
Nee inderdaad maar ik geloof dat de Heer alles ten goede laat meewerken. Ook al is het soms pijnlijk😁
| 09:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen