Als mijn hoofd wel wil maar mijn lijf niet


Wat een zware periode is het geweest zeg. En mijn lichaam heeft er sterk op gereageerd. Een opstoot noemen ze dat. Ik heb dagen het gevoel gehad dat er een vrachtwagen over mij was gereden. 

En van pijn geraak je dan weer uitgeput. Het is een vicieuze cirkel waar je heel moeilijk uit geraakt. Mijn hoofd komt ook niet tot rust ik zou zo veel willen doen. Nog even rusten en dan.....

Nog eventjes.....

Oeps het is 16u, de kids komen thuis, snel in gang schieten. Mezelf dwingen om eten te maken en echt het hoogst nodige doen om dan tegen 20u in de zetel te ploffen alsop ik 12u aan een stuk de tuin heb omgespit. Ik haat het als mijn lijf zo doet. Ik kan me er zelfs na 15 jaar niet bij neerleggen dat ik fibromyalgie en cvs heb. 

Ik weet voor mezelf dat bezig blijven mij helpt om er psychisch niet onderdoor te gaan maar op zo'n momenten zou ik graag de druk van de wereld naast me willen leggen.

Bij mij zijn het pieken en de winter is altijd moeilijk. En zeker als ik weinig zon heb gehad.  Gelukkig heb ik nu een betere periode. De jobswitch gaat misschien ook wel stress wegnemen want dat is ook een gevoelige factor. 

Ik hou je op de hoogte van mijn plannen om van thuis uit te werken.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!