Dromen over Zwangerschap


Lieve allemaal, 

Na een lange ruime tijd niks meer geblogd te hebben, ben ik hier weer even om van mij te laten horen 😃.


Vannacht heb ik een mooie en bizarre droom gehad, ik droomde over een Zwangerschap. Dit is overigens niet de éérste keer. Een tijdje terug droomde ik hier ook al over. 

Het roept best veel vragen bij mij op zoals waarom droom je hierover?  Wat gebeurd er met mijn lichaam als ik hierover droom? 


Vanaf mijn 19e is het mij al helemaal duidelijk dat ik hierover fantaseer & droom. Om moeder te mogen worden van een pracht kindje. 

Het geeft mij heel veel gevoelens vanbinnen als ik hierover mag fantaseren & dromen. Zoals sommigen vrouwen zeggen het laat je eierstokken rammelen. 

Niks is mooier dan zo een wonder in je buik te mogen dragen. Het lijkt mij zo een bijzonder verantwoordelijke taak. Niets lijkt mij fijner dan het vanuit binnen tegen je buik te voelen schoppen om je zo te vertellen dat dit kleine wondertje er ook nog is.


Zoals jullie weten heb ik een vriend, dus die ontbreekt in ieder geval niet🙊. Hij is wel iets ouder dan dat ik ben, hij weet ook dat ik dit graag wil en het mijn wens is. Hij is op het moment wel al vader van een leuke puber.

Of hij nog een kinderwens heeft met mij dat is nog een beetje onduidelijk.. 

Wat mij echt stil heeft doen staan om een moeder te worden is  het gevoel en  de geboorte van mijn nichtje 3 jaar geleden . Ze viel altijd zo heerlijk bij mij in me armen in slaap, en als ik dan af en toe eens mocht oppassen legde ik haar, nadat ik het flesje gegeven had en een boertje had gelaten, op bed. Wat kon ze altijd zo heerlijk brabbelen en uiteindelijk lekker in slaap vallen. Als ik dan af en toe beneden aan de trap luisterde of ik haar hoorde na een paar uur, hoorde ik haar zo heerlijk spelen en schattige geluidjes maken😍😍.

Zooo mooi die kleine schattige vingertjes, ik kan er wel uren over fantaseren & dromen. Hoe het lekker kan huilen. Veel vriendinnen/klasgenootjes van mij zijn ondertussen ook al moeder geworden. Als ik wel eens lees dat ze het gehuil van hun kindje zo beu zijn denk ik bij mezelf kon ik dat maar eens horen. Ik zou het niet beu zijn, ik zou het vast pakken en weer laten glimlachen en uren bij me op schoot nemen. 

Ik hou er zo van! Ik hoop dat ik mezelf ooit ¨mama¨mag noemen.


Wat is het toch mooi om een vrouw te mogen zijn. Dat er een klein mensen kindje in jouw buik kan groeien dat vind ik iedere dag opnieuw heel bijzonder. Ik hoop dat ik dit over een jaar of 2 ook mag meemaken. Ik denk echt dat ik een goede moeder zal zijn. 

Helaas is het voor mij tot nu toe alleen nog maar fantaseren & dromen tot dat... Moment.