×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Human Design: nieuwe inzichten in mezelf?!


Quote

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, maar ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

Klinkt zweverig...

Ja, en dat terwijl ik eigenlijk niet echt geloof in dit soort dingen. Toch? of wel ? Hier in ieder geval mijn "chart", gebaseerd op geboortedag, -tijd en -plaats.

Copyright © 1999 - 2018 Jovian Archive Media Inc. | www.jovianarchive.com voor je eigen chart en meer info!

Ik ben een " projector"

Binnen de Human Design gedachte betekent dit dat ik gevoelig ben voor stemmingen/emoties van anderen en deze kan sturen.

Zweverig? Best wel... Mijn schoonzusje heeft de gegevens van mijn hele gezin uitgeplozen en aan mij gestuurd. En dan lijken er toch wel wat dingen te 'kloppen'. Of is het het horoscoop effect: zo vaag geformuleerd dat er wel altijd iets van klopt. Ik ben er nog niet uit. In ieder geval interessante materie om wat meer over te lezen.

Wat vind jij hiervan? Nuttig of toch wat te zweverig?


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts