Kippen schilderen op hout.


Vandaag heb ik de workshop "Kippen schilderen op hout" gegeven. Het was op verzoek van een groepje mensen en in overleg  zijn we  op de datum van vandaag uitgekomen.

 Ik heb deze workshop al vaker gegeven en ik had nog genoeg panelen om het nogmaals te doen. De workshop was 5 uur lang en er is hard gewerkt om tot dit resultaat te komen. De panelen zijn 50 x 70 cm dus is het een hele klus om dit goed te krijgen. 

Ik heb de panelen eerst allemaal geschuurd want ze waren behoorlijk ruw. Daarna hebben de deelnemers de binnenkant geschilderd zodat het lijkt of het een kist is geworden. 

De "kist" mocht er een beetje verweerd uitzien, alsof het al oud is en veel gebruikt. Na de lunch werd de kip er in geschilderd.

Nog wat stro in de kist voor een extra 3D effect en klaar! Wat mij betreft mag het resultaat er zijn. Wat vinden jullie?

Wil je ook een workshop volgen en je hebt minimaal 5 deelnemers? Neem dan eens contact op om de voorwaarden te bespreken. De workshop kan in mijn atelier gegeven worden, maar ik kom ook op locatie. Mee informatie over de workshops kun je vinden op diniedezeeuw.nl