Ontspoord, Rick Gemma: Mijn bevindingen van het boek.

Ontspoord, Rick Gemma: Mijn bevindingen van het boek.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als je de achterkant van het boek leest denk je al snel dat je te maken hebt met het zoveelste liefdes verhaal zoals de bouquet reeks. En als je in het boek begint te lezen lijkt deze aanname bevestigd. Maar zoals ook op de achterkant stond beschreven, niet alles is wat het lijkt en in het 2e hoofdstuk krijgt het verhaal een andere wending. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik dit niet had aan zien komen en dat ook de rest van het verhaal niet van te voren kon voorspellen, waardoor je nieuwsgierig gaat doorlezen.

Het blijkt een stuk ingewikkelder te liggen dan een bouquet reeks ooit zou kunnen zijn en het wordt al snel spannend.

Ik kan me niet helemaal vinden in de hoofdpersoon Julia, maar dat zal meer te maken hebben met karakter eigenschappen die wij niet delen. Ook bepaalde aannames die er worden gedaan, heb ik mijn ideeën bij, maar dat kan natuurlijk puur aan mij liggen.

 Wat ik zelf erg jammer vind, en dat is echt persoonlijk, dat er af en toe stevig in gevloekt wordt. Dat is wat mij betreft ook anders op te lossen.

Verder leest het boek lekker vlotjes weg en heb je niet het idee dat er drie schrijvers met het verhaal bezig zijn, wat ik op zich al een knap geheel vind. De schrijvers voelen elkaar blijkbaar erg goed aan en zitten op een lijn. Het sluit allemaal naadloos op elkaar aan. Ook het einde vind ik mooi gevonden en vanuit het standpunt van Julia zeer begrijpelijk.

Kortom een verrassend boek dat je niet snel weglegt, met een zeer bij passende titel, dat ik iedereen kan aanbevelen. Ik ben benieuwd of we nog meer van dit trio zullen horen.

 En dat van iemand die alleen fantasyreeksen leest 😉


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ben benieuwd wat ik ervan vindt als niet lezer.
| 00:31 |
Laat het weten!
| 09:08 |
daar moet je ff geduld voor hebben. Voor ik begin en dan nog voor ik hem uit heb. Maar komt tzt zeker hoor.
| 23:50 |
Je recensie maakt nieuwsgierig. Helaas ben ik met 2 boeken tegelijk bezig op moment en kost het bloggen ook veel tijd,  dus of ik er ooit aan toe ga komen?
| 19:30 |
Je leest het zo in een ruk uit ;
| 19:37 |
Leest lekker weg, verhaallijn is fris en verrassend en idd..dat er drie schrijvers aan het werk zijn geweest merk je niet op, echt knap gedaan...prima boek voor in de tuin, koffie erbij en lezen maar! 
| 18:27 |
😊😊😊
| 18:52 |
Ooh, Dice, top! Bedankt!
| 18:53 |
Dank voor je mooie reactie!
| 19:17 |
Dank je de review
| 16:23 |
Graag gedaan
| 17:08 |
ik was al benieuwd,goede review hoeveel sterren zou e het geven als max.5 is?
| 15:55 |
Oei lastig. Ik ben namelijk geen fan van het genre. Ik ben meer van de fantasy. Maar ik heb dit met plezier gelezen.
 
| 17:07 |
Ik moet nog een aantal dingen tegen komen die jij verteld, dus ben heel benieuwd hoe ik dat ga ervaren haha. Ik deel absoluut je mening betreffende het feit dat je totaal niet merkt dat het door 3 schrijvers geschreven is. Het is zeker boeiend, dus ik ga lekker verder lezen! 
| 15:15 |
Veel plezier!!
| 15:30 |
Een leuke en eerlijke recensie.
| 15:00 |
Dank je, lastig, dat wel.
| 15:07 |
Dat geloof ik.
| 15:16 |
Een mooie en eerlijke recensie!
| 14:49 |
Dank je
| 15:06 |
Super. Bedankt voor je leuke en eerlijke recensie.  
| 14:30 |
Graag gedaan!
| 14:42 |
Dank je wel voor de mooie recensie!
| 14:26 |
graag gedaan
| 14:27 |
Dat heb je snel gelezen. Leuke recensie.
| 14:19 |
Dank je en zoals ik al zei, moeilijk weg te leggen ;)
| 14:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen