Hier ben ik introductie van Marko Zwier nieuw op yoors!

Hier ben ik introductie van Marko Zwier nieuw op yoors!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier ben ik introductie Marko Zwier nieuw op yoors

Ik ben Marko Zwier en ik ben op yoors Lid sinds: 18-06-2018

Ik Woon op planeet Aarde in het werelddeel Europa in de Europese Uni in het land Nederland in de Provincie Overijssel in de regio Twente.

Ik ben van plan om verschillende diverse berichten, foto’s en filmpjes (dus post’s) te plaatsen!

Ik ben in 2016 een keer tegen de yoors site gestuit. Het leek me toen wel wat. Het is wat in de vergetelheid geraakt, tot ik via een tweet op de site kwam. Ik heb wat gelezen wat het inhoud. Daarna heb ik er over nagedacht en uiteindelijk besloten om het te proberen op yoors. Twee van de belangrijkste redenen om lid te worden was: 1 - Dat de leden mee mogen denken om de website te verbeteren. 2 – Dat er geld mee te verdienen is.

Ik hoop dat ik kan helpen www.yoo.rs groot te maken. Dat ik goede ideeën en tips te mag door geven voor verbetering van de website. Dat die kan worden en wordt gebruikt. Dat we yoors, de leden en de gebruikers er veel plezier aan mogen hebben. Dat we yoors en de leden er eerlijk een goede euro aan mogen verdienen. Zodat de grote jongens de andere bekende sociale media wat minder invloed heeft. We maken van yoors een grote meid. Uitendelijk een grote, stevige, volwassen, eerlijke, plezierige, liefdevolle vrouw. We zien wat het wordt door het te doen.

 

Trefzinnen over mij Marko Zwier:

Ik ben een man.
Ik ben geboren in 1982 in Twente.
Ik ben dus een Aardse Europese Nederlandse Overijsselse Twentenaar.
Ik ben een kind van God de Vader in de Hemel.
Ik ben een Christen.
Ik heb steeds meer liefde voor Gods volk de Joden en Israël.
Ik als christen ben geënt op Gods volk.
Ik doe de Bijbel lezen bestuderen maar lukt vaak niet.
Ik houdt van opwekkingsliederen zingen.
Ik ga naar een huisgemeente dus een thuiskerk.
Ik heb autisme (pddnos) ik ben geen autist, ik ben een mens Marko Zwier.
Ik ben voor iemand met autisme redelijk flexibel.
Ik zeg vaak dat ik licht verstandelijk beperkt ben om mensen me beter te laten begrijpen.
Ik ben net niet verstandelijk beperkt ik zit er dichtbij.
Ik ben beneden gemiddeld begaafd en Sommige zeggen zwak begaafd maar dat klopt niet helemaal.
Ik heb mogelijk iets van adhd, maar dat is niet duidelijk bewezen.
Ik woon begeleid wonen. Ik heb wel een eigen woning.
Ik werk als hovenier (tuinman) in een sociale werkplaats voor gemeenten in de (bos)plantsoenen.
Ik ben een vegetariër.
Ik houd van de dieren maar behalve dat kleine ongedierte niet zo.
Ik houd van de natuur.
Ik ben niet zo handig met mijn handen beetje te onhandig met mij handen.
Ik ben beter in slopen dan iets repareren.
Ik ben leergierig.
Ik ben beter in de theorie te leren dan de praktijk.
Ik heb met leren vele tegenslagen gehad, en nu nog.
Ik ben creatief.
Ik heb veel fantasie.
Ik ben een denker maar wil, zal en probeer meer te doen.
Ik kan humoristisch zijn want ik houd van humor.
Ik kan ook serieus zijn.
Ik kan ook gevoelig zijn.
Ik kan ook mee en in leven.
Ik vind het iets te leuk om mensen voor de gek te houden.
Ik ben een schrijver. Het is een talent is. Ik doe het op mijn manier. I ga ergens nog wat bijleren.
Ik schrijf gedichten er staan er wat op internet.
Ik schrijf verhalen. Ik ben bezig met verhalen met stukjes uit mijn leven en de rest erbij verzonnen.
Ik schrijf nieuwe teksten op bestaande liedjes. Ik ben er nog niet ver mee. Maar er lijkt talent te zijn.
Ik schrijf weblogs.
Ik ben het filmen + monteren weer wat aan het oppakken en ook plannen ervoor aan het maken.
Ik ben zo nu en dan ook aan het fotograferen + bewerken.
Ik ben een webmeester ik bedoel daar mee een webmaster.
Ik heb webmeester als Nederlandse variant op webmaster zelf bedacht en anderen gebruiken het ook.
Mijn website = www.aandezwier.info via daar komt u op mijn andere websites en webpagina’s.
Ik ben wat websites van mij overnieuw aan het maken met andere webdesignsoftware.
Er is op mijn websites inhoud (content) waar ik niet (helemaal) meer achter sta.
De oude webdesignsoftware wordt niet meer ondersteun.
Er zijn sites die ook niet allen (genoeg) geschikt zijn voor de smartphone.

Dit alles wat hier staat op deze pagina wat ik doe is op het niveau amateur.


Er kan natuurlijk veel meer verteld worden over mij maar ik denk dat dit voorlopig genoeg is.

Ik dank u allen voor het lezen, liken, delen, reacties geven van en op mijn post’s.

Als u mij volgt of gaat volgen laat me het even weten als u dat wilt.

Dan ga ik u mogelijk terug volgen.

Groeten van Marko Zwier.

 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf met 125 YP!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
het is inderdaad 1 van de 3 mammoetbomen je hebt Sequoia sempervirens,Sequoiadendron giganteum,Metasequoia glyptostroboides.hier staat wat info www.monumentaltrees.com/nl/bomen/kustsequoia/kustsequoia/ 
maar het zijn prachtige bomen en ze zijn bestand tegen bosbranden wat met de droogtes tegenwoordig hier ook van pas kan komen.weet niet precies waarom ze alle 3 mammoetboom worden genoemd. vermoedelijk omdat de vorm wat hetzelfde is en ze goed tegen brand kunnen.wel hebben ze  elk een ander soort naald 1 ervan verliest dit zelfs in de winter.
| 22:09 |
het klimaat is om zeep vorig jaar tussen maart en november weinig regen.dit jaar was de start iets natter maar nu opnieuw geen regen.
| 22:17 |
schrijffout moet sempervirens zijn die naam ook altijd.ik moet sequoia altijd googelen want wie kan dat onthouden.maar het toch weer iets verkeerd gekopieerd. 
| 21:53 |
Dank u voor uw reactie.
sempervirens weet niet wat het is.
Maar sequoia is een prachtige mammoet boom
| 17:22 |
het is inderdaad 1 van de 3 mammoetbomen je hebt Sequoia sempervirens,Sequoiadendron giganteum,Metasequoia glyptostroboides.hier staat wat info www.monumentaltrees.com/nl/bomen/kustsequoia/kustsequoia/
maar het zijn prachtige bomen en ze zijn bestand tegen bosbranden wat met de droogtes tegenwoordig hier ook van pas kan komen.weet niet precies waarom ze alle 3 mammoetboom worden genoemd. vermoedelijk omdat de vorm wat hetzelfde is en ze goed tegen brand kunnen.wel hebben ze elk een ander soort naald 1 ervan verliest dit zelfs in de winter.
| 22:11 |
Ik ben www.aandezwier.nl aan het vernieuwen.
Wanneer die klaar is weet ik niet.
| 17:24 |
de tuin interesseert mij ook wel de sequoia sempervirensis mijn favoriet .ik zag op www.aandezwier.nl dat er ook een een aantal fotos van bomen stonden. als er dus blogs over tuin gerelateerde dingen komen zal ik ze wel eens bekijken.
| 21:47 |
welkom op yoors , met alles wat je doet komen er vast veel leuke blogs
| 09:57 |
Danku en dat is de bedoeling
| 18:39 |
Welkom en veel blog plezier.
| 20:22 |
Dank u  wel 👍
| 21:24 |
Hallo Marko. Welkom hier op Yoors. Heel veel plezier hier en ik hoop dat je net als ik gaat ontdekken dat je ook veel kan opsteken hier.
| 13:34 |
Danku en doe ik al
| 17:50 |
Nou Marko, dat is een hele lijst met heel veel dingen die je doet. Sommige dingen spreken me aan, sommige dingen niet, maar zo is het leven. Je kunt niet altijd alles vinden en/of leuk vinden wat je zoekt. Welkom op Yoors, het is een hele leuke, warme en toch wel hechte groep. Ik ben nu ruim 1,5 jaar lid en heb mijn draai hier helemaal gevonden. Ik ga je volgen, want je hebt zeker mijn interesse gewekt. Voel je vrij om mij ook te volgen 😉
| 23:19 |
Dank u wel. Klopt zoveel mensen zoveel verschillen  maar ook overeenkomsten.
Ik volg u terug.
| 17:52 |
Dat is heel wat.
Veel plezier op Yoors!
| 23:04 |
Ja klopt en danku
| 17:49 |
Hoi Marko. Welkom op Yoors. Wees vooral jezelf. 
| 21:54 |
oke
Dank u
| 17:49 |
Hoi Marko, wat goed gezegd "ik heb autisme, ik ben geen autist". Veel plezier op Yoors.
| 21:25 |
Dank u wel
👌
| 21:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen