Als het voor mij niet meer hoeft (2)


Vul hier je titel in

Tja, afgelopen weekend was het weer zover.......

Vannacht weer een gevecht gevoerd tussen pijn en slaap. Dat zijn van die momenten dat ik ineens in god geloof, "God, haal me weg want de pijn is te heftig, ik trek het niet meer." Vannacht won de pijn, maar vanochtend heeft de slaap gewonnen, zodat ik nu (13uur) pas aan mijn 2e kopje koffie van vandaag zit.

Soms ziet mijn leven er zo uit, dan speelt de pijn zo’n grote rol in mijn leven dat ik er bijna wanhopig van wordt.

Onder andere door de reuma is het gewoon niet altijd fijn om in mijn lijf te wonen.

Ik kan weinig en wanneer ik wel iets kan, moet ik goed nadenken over wat ik doe en hoe ik iets doe, want doe ik dat niet dan wordt dat direct (of binnen een dag of 2) afgestraft met een behoorlijke pijnaanval. Soms ook met verdikkingen van vingers, handen of polsen of, zoals de laatste dus, de knieën.

En waardoor? Ik heb gewoon iets te hard tegen de wind in gefietst, met mijn elektrische fiets weliswaar, waardoor blijkbaar de knieën toch teveel zijn overbelast.


Dat ik al jaren bezig ben met het zoeken naar medicijnen die me niet stukker maar heler maken is ook een heel verhaal. Het lijkt erop dat de meeste medicijnen tegen auto-immuunziektes ergens iets kunnen oplossen, maar daartegenover wel elders iets stukmaken

Ondertussen toch maar even aan de maagbescherming, baking soda met een hoge bloeddruk lijkt me niet heel handig. Al dagen misselijk, dus weinig eten, das wel goed voor de lijn haha...Zou de apotheek gisteren komen brengen, omdat ik ook nog niet mobiel ben.....die kwam dus niet.

Dus weer gebeld....Moet ze wel zelf betalen...alweer iets wat alleen vergoed wordt bij regelmatig gebruik en ik heb ze, gelukkig, al jaren niet nodig gehad. Maar nu dus wel, ws ook nog eens als gevolg van het gebruik van de prednisolon, dus daar ook maar weer mee stoppen dan.

Maar ja, gezien de pijnaanval afgelopen weekeinde helpt dat toch ook weer niet, en geeft dus t ook hoge bloeddruk...

Wéér verder zoeken naar medicijnen die wel iets kunnen doen. pffffff🥴#Kutreuma