De onvergetelijke sinterklaas surprise


De sinterklaas SURPRISE die ik nooit vergeten zal

Ik denk dat ik in de vijfde klas van de lagere school zat. Tegenwoordig is dat groep 7. We hadden #surprise , maar mijn ouders hadden ook nog gewoon wat cadeaus gekocht. We hadden allemaal de cadeaus prachtig verpakt met een gedichtje erbij. Ik was de jongste dus mijn mijn gedichtje zal nog wel niet zoveel voorgesteld hebben. Maar dat gaf allemaal niets. Het was gewoon ontzettend gezellig. Dus toen mijn vader persé wilde dat ik mijn cactussen die ik gekregen had even naar boven zou brengen wilde ik dat helemaal niet. Maar met veel tegenzin ben ik het toch maar gaan doen. Het laatst wat ik wilde was dat de gezelligheid zou eindigen omdat ik niet luisterde. Nadat ik de cactussen naar mijn slaapkamer had gebracht ging ik lekker weer op de bank zitten bij de rest en nam lekker nog een handje pepernoten. Het duurde niet lang of mijn broer en zus begonnen te lachen. En even later mijn ouders ook. Ik vroeg waarom ze lachten. Ik wilde ook mee kunnen lachen. Het gevolg van mijn vraag was dat ze alleen maar harder gingen lachen. Op een gegeven moment hoorde ik ergens lucht ontsnappen. Ik dacht dat het van de pop kwam die mijn broer gemaakt had omdat er ballonnen bij zaten. Maar de ballonnen waren nog heel en iedereen begon nog harder te lachen. Ik snapte er niets van. En vond ook helemaal niet leuk dat ze mij niet vertelde waarom ze zo moesten lachen. zo gingen er zeker een half uur voorbij. Toen vond mijn vader dat het lang genoeg geduurd had en ik hoorden ineens een fietsbel. Een fietsbel in de woonkamer, wat vreemd dacht ik. Ik liep op het geluid af en liep gewoon tegen de fiets aan die tegen de kast stond. En toen zag ik die fiets pas staan. De fiets die ik zo graag wilden maar dacht dat ik niet nooit zou krijgen. Toen begreep ik waarom ze allemaal zo moesten lachen. Er stond een fiets in de woonkamer voor mij en ik zag hem gewoon niet. Ook begreep ik toen waarom ik zo nodig die cactussen naar boven moest brengen. Het blijft bijzonder dat je gewoon iets niet ziet omdat je niet kunt geloven dat dat er is. Maar daarom zal ik deze #sinterklaasavond nooit vergeten!