Gelezen: Lisa Gardner - Doodverklaard


Annabelle Granger is al haar hele leven op de vlucht. Haar jeugd is een vage aaneenschakeling van nieuwe steden en identiteiten. Nu woont ze in Boston. Op een dag leest ze in de krant dat ze is doodverklaard. In een verlaten psychiatrische inrichting zijn de gemummificeerde lijken van zes meisjes aangetroffen. En een van hen draagt Annabelles medaillon.Agent Bobby Dodge roept de hulp in van zijn ex-minnares, rechercheur D.D. Warren. Zij is de enige die het mysterie van Annabelle Granger kan ontrafelen.

Doodverklaard is weer een boek zoals we van Lisa Gardner gewoon zijn. Ik heb al een aantal van Lisa's boeken gelezen en ik moet toegeven, ze blijven altijd goed.

Het verhaal is heel spannend, als lezer was ik heel nieuwsgierig om te weten wat er exact aan de hand was. En ik moet zonder te veel spoilers te verklappen, toegeven dat het plot heel goed bedacht was. Ik had er nooit zelf achter kunnen komen. Ik dacht de hele tijd aan iemand anders.

Dus pluspunten voor de schrijfster!

Het boek is een deel van een reeks. Op zich kan je het wel apart lezen, maar het is leuk om de andere delen ook te lezen. Zo kom je net wat meer te weten over Bobby en D.D.

Als je misdaadboeken graag leest kan ik het je zeker aanraden. Het is geen thriller maar wel lekker spannend.