Onverwachts toch de liefde gevonden


In het jaar 2005 ben ik gaan scheiden als 25 jarige man na een huwelijk van 7 jaar.  Het was een moeilijk huwelijk met een vrouw die een alcohol probleem had. Nooit had ik me voorgesteld dat ik zou gaan scheiden maar als het niet meer gaat dan gaat het niet meer. Als vader ben je dan gebonden aan een bezoekregeling. Dat heeft 2 jaar voortgeduurd totdat mijn kinderen bij mij kwamen wonen. 7 jaar lang heb ik alleen dag in dag uit voor ze gezorgd. Daten deed ik niet want daar had ik geen tijd en geen behoefte aan. Mijn kinderen waren mijn alles en ik had alleen ook voor hun. Totdat ik in 2013 van mijn zus een abonnement voor relatieplanet kreeg. Profiel was al geplaatst maar ik had er eigenlijk niks mee gedaan. In de laatste weken van het abonnement kreeg ik een herinnering van relatieplanet dat mijn abonnement bijna verliep. Ik ging naar de site toe om mijn profiel te verwijderen maar na het inloggen sprak 1 profiel mij meteen aan. Waarom weet ik niet maar mijn interesse was meteen gewekt. Ik heb meteen gereageerd en kreeg al vrij snel een reactie terug. Telefoonnummers uitgewisseld en sinds toen dadelijks contact. Onze eerste date was op 6 december 2014 in het mecc. De 90's party. Meteen was er een klik. Liefde op het eerste gezicht. Sinds die tijd zijn we onafscheidelijk. Mijn en haar kinderen konden goed met elkaar overweg. En alle kinderen vonden de ander ook leuk. Vrij snel gingen we samen wonen en bleken we zwanger te zijn. Nu hebben we dus een gezamelijke dochter van 20 maanden en ook nog eentje op komst voor Mei 2018. We wonen nu op een leuke boerderij in Belgie vlakbij Maastricht en gaan trouwen. Echte liefde bestaat al had ik nooit verwacht mijn droomvrouw online te vinden. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!