Appeltaartjes van tortilla


NA AL DAT KRUIDIG ETEN HAD IK WEL ZIN IN EEN ZOETE CRAVING. MAAR DAN WEL GEMAAKT MET EEN PRODUCT UIT HET ASSORTIMENT VAN SANTA MARIA TEX MEX. EN ZO ONTSTONDEN ER LEKKER KROKANTE CUPS GEVULD MET APPELTJES EN KANEELSUIKER.


De creatieve breinen onder ons kennen het wel: zodra je aan het brainstormen bent over ideeën (in mijn geval recepten) kun je niet meer ophouden. Jammer genoeg bestaat de bloginsider challenge maar uit 2 gerechten. Ik moest dus al een selectie maken van wat ik allemaal had bedacht. Echter kon ik dit derde receptje echt niet laten gaan en moest en zal ik het maken.

Officieel mag hij dus niet meer mee doen met de challenge, maar hey who cares! Ik kan hem toch wel lekker op mijn blog plaatsen en iedereen blij maken met mijn recept. Ook heb ik dit gerechtje stiekem gebruikt voor opdracht 5 (ssstt!). En dat is dan ook meteen de laatste opdracht van  de texmex challenge.

Wat waren het leuke opdrachten: een box vol productjes krijgen en er je creatieve gang mee mogen gaan. (Hou mijn Facebook en blog in de gaten want misschien maak ik jou ook wel blij met een box!). Ik ben benieuwd of ik nog leuke bloginsider challenges ga tegenkomen, voegt toch een extra leuke bezigheid aan het bloggen toe. Maar niet getreurd, want de texmex week is bij mij pas op de helft.

Een ideaal moment om even te ontspannen met een zoete snack. Iets wat niet veel werk is, wat bijna iedereen lust en een verrassend gebruik van tortilla’s: probeer snel het recept van mijn Appeltaartjes van Tortilla!

Het recept kun je HIER vinden.


www.abiteofcravings.nl