Ervaringen Herbalife?

Ervaringen Herbalife?


Beste lezers,

Ik ben heel benieuwd met jullie ervaringen met Herbalife. Ik zit er aan te denken om naast mijn (fulltime)baan iets met Herbalife te gaan doen; dus als distributeur te gaan werken. Is het leuk? Levert het iets op of heb je er alleen veel werk aan? Zijn de producten werkelijk zo goed? Kunnen klanten ook online bestellen? 

Alle reacties zijn welkom, zowel positief als negatief! 

Dank je wel alvast.

Groeten van Agnes 

p.s. ook tips voor andere producten die je vanuit huis kunt verkopen zijn welkom!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Voor elke euro zal gewerkt moeten worden, maar de verdienste zijn goed en de doorzetters zijn op lange termijn degene die iets mooi kunnen opbouwen
| 11:27 |
ik kan je niet helpen
| 18:14 |
Ik gebruik en verdeel nu 13j de producten van herbalife.
ik heb mijn eigen webshop gemaakt, maar ik denk dat je ook van herbalife zelf uit webshops kan huren.
Sommige mensen moeten heel veel moeite doen om iets te bereiken, bij anderen gaat het als vanzelf.
lees hier wat het met mijn gezondheid gedaan heeft:
yoo.rs/candy.bodycoach/blog/mijn-bloedresultaten-na-12j-herbalife-1490873462.html?Ysid=38328
| 15:55 |
Leuk, dank voor je snelle reactie. Ik heb je linkje al even gelezen en ben zelfs al op je webshop geweest (en natuurlijk ga ik je volgen). Misschien nieuwsgierige vraag: ben je bodycoach gediplomeerd? Of vanuit Herbalife? En mag ik vragen of het je wat oplevert of dat je heel veel moeite moet doen?
Vanavond word ik gebeld door ene 'Cihan' (ken jij hem misschien?) en hij gaat me info geven. Nou, ben benieuwd.
| 16:03 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden