Ervaringen Herbalife?

Ervaringen Herbalife?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Beste lezers,

Ik ben heel benieuwd met jullie ervaringen met Herbalife. Ik zit er aan te denken om naast mijn (fulltime)baan iets met Herbalife te gaan doen; dus als distributeur te gaan werken. Is het leuk? Levert het iets op of heb je er alleen veel werk aan? Zijn de producten werkelijk zo goed? Kunnen klanten ook online bestellen? 

Alle reacties zijn welkom, zowel positief als negatief! 

Dank je wel alvast.

Groeten van Agnes 

p.s. ook tips voor andere producten die je vanuit huis kunt verkopen zijn welkom!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hey, we hebben ooit meegedaan en het pretpakket aangenomen. Op zich is het niet slecht en je voelt wel effect ervan. Maar het is een dure gelegenheid en dit bedrijf werkt volgens een piramide systeem, wat eigenlijk verboden is. De shakes van damhert zijn ook goed en je hoeft er geen engagement voor aan te gaan. Je bent niet verbonden aan het maandelijks besteden van je centen. Groetjes Ellen
| 22:25 |
Voor elke euro zal gewerkt moeten worden, maar de verdienste zijn goed en de doorzetters zijn op lange termijn degene die iets mooi kunnen opbouwen
| 11:27 |
ik kan je niet helpen
| 18:14 |
Ik gebruik en verdeel nu 13j de producten van herbalife.
ik heb mijn eigen webshop gemaakt, maar ik denk dat je ook van herbalife zelf uit webshops kan huren.
Sommige mensen moeten heel veel moeite doen om iets te bereiken, bij anderen gaat het als vanzelf.
lees hier wat het met mijn gezondheid gedaan heeft:
yoo.rs/candy.bodycoach/blog/mijn-bloedresultaten-na-12j-herbalife-1490873462.html?Ysid=38328
| 15:55 |
Leuk, dank voor je snelle reactie. Ik heb je linkje al even gelezen en ben zelfs al op je webshop geweest (en natuurlijk ga ik je volgen). Misschien nieuwsgierige vraag: ben je bodycoach gediplomeerd? Of vanuit Herbalife? En mag ik vragen of het je wat oplevert of dat je heel veel moeite moet doen?
Vanavond word ik gebeld door ene 'Cihan' (ken jij hem misschien?) en hij gaat me info geven. Nou, ben benieuwd.
| 16:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen