Crea-challenge Mei 2018

Crea-challenge Mei 2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal! Deze keer voor de crea challenge hebben mijn tante en ik dit eenhoorn knuffeldoekje gemaakt voor mijn zusje. Met een haakpatroon van my krissie doll en nog wat andere patronen gecombineerd die je kunt vinden op pinterest onder 'knuffeldoek haken' . Met veel verschillende soorten garen, haaknaalden en veel uren is het nu af. Er eerlijk is eerlijk: als haak amateur vind ik het echt super geslaagd, en mijn zusje trouwens ook!  

Als je ook mee wil doen aan de crea challenge, gebruik dan deze link: https://yoo.rs/tipsvaningrid/blog/crea-challenge-2018-1512113735.html?Ysid=34663. 


Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Groetjes Alexandra x

help


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat ontzettend leuk ik hoop dat het haar lievelingsdoekje wordt (snel een reserve maken).
| 10:26 |
Dankjewel! 
| 00:15 |
Heel mooi gedaan
| 18:56 |
Dankjewel! 
| 18:56 |
Prima gelukt hoor.
| 14:07 |
Dankjewel! 
| 18:56 |
Schattig! Dank voor je deelname!
| 13:14 |
Dankjewel! 
| 18:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen