De eerste 15,-


In mijn vorige blog vertelde ik dat ik aan het sparen ben. Mijn eigen spaarchallange. Volgend jaar februari wil ik ruim 3000 euro hebben gespaard. 

Ik wilde door dingen te verkopen, sneller aan het spaarbedrag zijn. Ik ben de zolder op gedoken, alle kamers langs gegaan en tot de ontdekking gekomen dat ik veel overbodige spullen heb en mijn kindje speelgoed heeft, waar niet meer mee gespeeld word. Dus besloten dat we elke week wat gaan verzamelen en dit gaan proberen te verkopen. En het eerste is al meteen verkocht. Een houten treinbaan. Heeft 15,- opgebracht voor ons potje. Doordat mijn zoo the zijn speelgoed verkoopt, draagt hij op zijn manier bij aan ons potje. Want met dit potje gaan we op vakantie. Hij is nog veelste jong om te werken of de waarde van geld in te zien, maar jong geleerd..... 

Op naar de volgende week😊

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!