Zo opgelucht!


Ik ben de laatste tijd wat minder actief geweest op Yoors. Dat had een reden. 

Vanmorgen moest er een röntgenfoto gemaakt worden van mijn hond Nouschke. 

Ze had blaasontsteking tussen Kerst en Nieuwjaar. Ze kreeg een antibioticakuur, maar bij het urineonderzoek daarna bleek dat er nog steeds kristallen in haar urine zaten en dat de zuurtegraad te hoog was. De antibioticakuur werd verlengd met nog eens 7 dagen en er moest een röntgenfoto gemaakt worden van haar blaas. Waarschijnlijk had ze blaasstenen. Er werd al over een operatie gepraat. 

Ik zat de hele week in de zenuwen. Ik speurde heel internet af over informatie over blaasstenen en de behandeling daar van. Dat verschilde nog al. En als je zo van alles op internet leest begin je je ook allerlei dingen in het hoofd te halen.

Vanmorgen moest er dus een foto gemaakt worden. Ik was bloednerveus, bang dat Nouschke geopereerd zou moeten worden of dat ze iets nog ernstigers zouden ontdekken. 

Ik was dan ook heel erg opgelucht dat de blaas van Nouschke er schoon uit zag. Ze krijgt nog antibiotica. Als de kuur is afgelopen moet ik haar urine weer laten onderzoeken. Is de zuurtegraad dan nog steeds te hoog dan moet ze op speciaal dieetvoer. Dat blijft dus nog een beetje spannend begin volgende week.

Word lid en beloon de maker en jezelf!