Kronieken van de onderwereld - deel 1: Stad van beenderen

Kronieken van de onderwereld - deel 1: Stad van beenderen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is een serie van boeken, volgens mij zijn er ondertussen 6 boeken. En is dit boek verflimd genaamd The mortal instruments: City of Bones.


Maar ik ga het boek een beetje vertellen, en daarna mijn eigen mening.


Het verhaal

De vijftienjarige Clary woont met haar moeder in New York. Wanneer deze ontvoerd wordt, komt Clary achter het familiegeheim: haar moeder behoorde ooit tot een groep demonenjagers. Langzaamaan lukt het Clary om tot die wereld door te dringen. Maar de wereld van de demonenjagers is verscheurd. Zal het Clary en haar vrienden lukken om haar moeder te redden?


Mijn revieuw

Het is een mooi meesleepend verhaal. . Zorg dat je de film niet eerst kijkt voor dat je het boek leest, want ik kan mijn Clary en Jace niet meer anders voor me zien als Lily collins en Jamie campbell bower. Clary heeft duidelijk nog veel te leren als ze haar moeder wilt redden. En daar voor heeft ze hulp nodig uit de demonenjagers wereld. Die omslag van aarde en de andere wereld merkte ik niet heel erg duidelijk. Maar ik ben zo verliefd geworden om de sparks tussen Clary en Jace..


De achterkant en het begin klinken misschien niet al te geweldig, maar na ongeveer 50-100 pagina's is het echt geweldig en super spannend en kan je het niet meer wegleggen. En dan moet je echt de andere boeken ook lezen. Leer Clary kennen, die haar hele leven voorgelogen is om haar te beschermen.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

2.1 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Klinkt superleuk. Ga ik eens lezen.
| 15:53 |
Leuke review ik ben meer van boeken waar je meteen in komt
| 23:43 |
Mij trekt het niet zo, me moeder heeft wel alle boeken gelezen. :D
De film vond ik wel goed. Maar wist je ook dat het nu een TV-serie wordt? Ze hebben al paar leden van de cast..
| 20:59 |
Niet echt iets voor mij, maar leuke review!
| 12:48 |
Ik heb de film gezien maar wil het boek nog lezen!
| 11:42 |
Ik heb deze gelezen en vond hem nogal ingewikkeld maar wel bedankt voor het delen
| 11:35 |
mooi om dat te horen leuke review
| 23:48 |
Ik heb enorm veel van die YA novels gelezen (bijna allemaal) maar dit is de enige die mij totaal niet aansprak en waar ik niet eens voorbij hoofdstuk 1 kwam
| 21:32 |
Niet echt iets voor mij vrees ik, wel leuke review
| 20:52 |
Leuk, maar denk leuker als je de film nog niet gezien hebt
| 18:22 |
Dat is vaak he, dat je niet de film gezien moet hebben voor het lezen van het boek of andersom...
| 18:08 |
lijkt me spannend - bedankt voor de tip
| 17:55 |
Lijkt op een mooi film, Thanks.
| 17:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen