Let's go Cicrazy..

Let's go Cicrazy..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In een van mijn vorige blogs  was ik aan het overwegen om over te stappen op  elektronisch roken.
Omdat  ik niet helemaal overtuigd was kocht ik vorige week een vrij simpele e-sigaret.
Dit zijn mijn bedenkingen na een week dampen.

Aangezien ik een vrij  stevige roker ben viel mij na een week elektrisch roken toch wel meteen enkele serieuze plustpunten op.

Zo moet je bijvoorbeeld telkens je trek  krijgt steeds een volledige sigaret oproken. Met de e-sigaret doe ik op die momenten een pufje of drie en ik kan weer verder. Dit scheelt dus in aantal sigaretten en in het bedrag dat je oprookt. Ik betrapte mij er dikwijls op dat ik na de derde trek men gewone sigaret tegen mijn zin verder stond op te roken. Wat dit aan verschil geeft in uitgegeven geld hoef ik zelfs geen tekeningetje bij te maken denk ik.

Ik heb men e-sigaret (zie foto) een kleine 20 euro betaald. Een vulling met 800 pufs kost 5 euro. Ik koos voor het op één na laagste nicotinegehalte, 6  mg. In zo'n setje vulling zitten twee ampullen, elk goed voor 400 pufs. Ik ben na een week nog steeds bezig met men eerste ampulle en het aantal aangekochte gewone sigaretten is met meer dan de helft verminderd. Dus, qua euro's kan dat al tellen.

Nog een enorm voordeel is geen vieze smaak in je mond 's morgens. Ik rook normaal het eerste half uur dat ik wakker ben een drietal sigaretten. Met de e-sigaret is dat een paar pufjes en geen vieze smaak meer in de mond.

Tenslotte, een derde groot pluspunt is dat uw woning niet meer stinkt naar die vieze rook van gewone sigaretten.
Dampen doe ik nog binnen, maar die paar sigaretten per dag rook ik nu steevast buiten.

Tot nu toe ben ik dus best tevreden met de gedeeltelijke overstap naar elektronisch roken.
Binnenkort breng ik nog wel eens verslag uit hoe het na een langere periode is verlopen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik weet niet of het schadelijk is, maar als het een proces is om dan uiteindelijk te stoppen, hoop ik dat je daarin slaagt. :-)
| 16:37 |
Ze zijn in elk geval minder ongezond dan gewone sigaretten. In hoeverre minder ongezond zijn ze nog niet helemaal uit.
| 19:57 |
dat is waar :-)
| 21:22 |
Maar, ze schijnen zo ongezond te zijn! Ik las eens iets dat je door de damp water op je longen kan ontwikkelen.
Probeer daar dus ook maar zo rap mogelijk vanaf te stappen.
Succes nog
| 15:01 |
ik rook niet, maar zowiso beide zou ik niet overwegen.

gelukkig is elektrisch roken wel een tikkeltje gezonder neem ik aan :)
| 13:01 |
Het is nog maar men eerste week. Bedoeling nu is om de tabak stap voor stap te minderen om dan over te stappen naar 0 mg nicotine en uiteindelijk helemaal te stoppen.
| 13:08 |
Wow ik wist niet dat er zoveel voordelen aan konden zitten. Ik rook (gelukkig) niet en zal dat ook niet willen doen
| 12:11 |
Vooral het feit dat je niet steeds een hele sigaret moet oproken maar enkele pufjes kan doen.
| 12:16 |
Dat scheelt meteen een stuk dus.
| 12:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen