Crowdfunding en een klein feestje...


Lieve lezers,

Zojuist kreeg ik een mailtje van de uitgeverij! Ons harde werken is beloond. Er is goedkeuring gegeven aan het manuscript! Dat betekend dat het zo goed als foutloos is en dat het boek in productie wordt genomen! En dat is wel even een mijlpaal waarbij we een klein bescheiden feestje mogen vieren toch?.De verschijnings datum staat gepland op vrijdag 4 mei 2018.

En dan nu stil zitten en champange drinken tot het boek te bestellen is? Nee joh, daar heb ik helemaal geen tijd voor, het is zo vier mei. Er moet natuurlijk volop gepromoot worden en zoveel mogelijk mensen moeten weten dat het boek eraan komt. Ik krijg vanuit de uitgeverij promotiemateriaal tot mijn beschikking, die speciaal voor mij digitaal wordt ontworpen. Maar dan moet het natuurlijk nog overal bekend worden. Dus de foldertjes, visitekaartjes en posters moet ik zelf printen of laten drukken. Denk aan foldertjes, kaartjes en promotie kaarten bij de dokter in de wachtkamer, bij de bibliotheek en boekwinkels. Brutale mensen hebben de halve wereld tenslotte.  

In het kader van brutale mensen, hoe kom je als niet vermogende Nederlander aan geld om dat allemaal te bekostigen, want je wilt natuurlijk niet met een flubberig kaartje of foldertje aankomen. Mijn gedachten daarover maken overuren, ken ik iemand die het kosteloos wil sponsoren vanuit een drukkerij? Nee die ken ik helaas niet. Crowdfunden? Dat durf ik niet zo goed, want ik wil natuurlijk ook dat al die mensen mijn boek kopen, dus als ze al geld gedoneert hebben voor mijn promotie, kopen ze dan het boek nog wel? Ik ga me er de komende dagen volop over buigen en in verdiepen.

Mocht je iemand weten die wil of kan sponsoren qua drukwerk, dan mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen, hetzelfde geldt natuurlijk voor een donatie in het kader van crowdfunden. Maar voel je zeker niet verplicht. Uiteindelijk zal de actie 'Help Astrid aan promotiemateriaal' ook wel weer allemaal op zijn pootjes terecht komen!

Voor jullie  Yoorsianen heb ik een leuke actie. Ik heb begrepen dat je hier cadeautjes mag uitdelen in de vorm van Yoorspunten. Dus mochten jullie een (kleine) donatie kunnen missen, en heb je dit bericht gedeeld? Dan verloot ik onder jullie op 10 mei 2018 één exemplaar van mijn nieuwe boek !

Waar gaat mijn boek over?

Op zijn vierde vertelt Kay, dan nog Britt, dat hij geen meisje meer wil zijn. In dit boek neem ik u mee langs de wegen die wij bewandelen. Vanaf Kay zijn vierde jaar, tot nu. Soms heel moeilijk begaanbare wegen, soms wandelen we er zo overheen. Het leven met genderdysforie binnen ons gezin en hoe wij moeten dealen met de (voor)oordelen van de maatschappij en de wereld om ons heen. 'Mama ik ben een jongen' zijn woorden die als ouder voor altijd in je hoofd blijven rondmalen, wetende dat het traject wat gevolgd moet worden loodzwaar is. Maar waarbij acceptatie van je kind altijd op de eerste plaats blijft staan.

Een fragment uit het boek

Er gaat geen dag voorbij of het spookt door mijn hoofd. Hele dagen ben ik er op de achtergrond mee bezig. Wat als, maar wat als. Steeds hetzelfde, het zuigt energie, energie die ik zelf ook hard nodig heb en mijn andere twee kinderen natuurlijk ook. Want ook die laat ik niet aan hun lot over. Ik waak ervoor dat zij ook de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen. Het lastige is nog steeds dat het grotendeels of zeg maar eigenlijk alles, op mijn schouders neerkomt. Dat er geen steun komt van mijn man richting mij, hij zal het wel doen, op zijn manier, maar ik merk er weinig van. En soms maakt me dat onzeker, doe ik het allemaal wel goed. Ben ik er wel genoeg voor Britt, maar ook voor de anderen, aan mijzelf kom niet of nauwelijks toe. En dat maakt me nu ook eigenlijk niet uit, ik doe het met liefde. Maar door de onzekerheid komt dan toch weer mijn negatieve gedachte boven drijven. Ik ben altijd positief, naar de kinderen en naar buiten en probeer ook altijd naar het positieve te handelen. Maar als ik dan alleen ben slaat de twijfel weer toe en dat maakt dat ik ook alle negatieve gedachten weer kan toelaten in mijn hoofd. Wat als er wat mij zou gebeuren? Hoe moet het dan met Britt? Ik wil en mag er niet aandenken van mezelf, maar het komt regelmatig toch de kop op drijven.

Het boek verschijnt vrijdag 4 mei 2018 bij uitgeverij Boekscout

Keep you posted!

Liefs Astrid 


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!