Dagboek van een Puber 4

Dagboek van een Puber 4


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deel 4: Boos

Goedemorgen! Alhoewel, laat dat goede maar weg! Echt hoor, ik ben zo boos! En nu denk je natuurlijk op wie ben je zo boos?! Nou op de school! Gisterenmiddag keek ik op de roosterwijzigingen en toen zag ik dat Frans vandaag zou uitvallen, nou dat is echt lekker, want dan zijn we gewoon om kwart voor één uit. Dat is wel lekker zo op vrijdag. Maar nu kom ik net op school, zie ik dat we gewoon twee!!! tussen uren hebben. Zit ik daar niks te doen twee van die rot uren niks te doen! Zonde van de tijd toch? Dus ik mam appen, dat we twee tussen uren hebben, zegt ze: "Ja daar kan ik toch niks aan doen" . Echt hé mam, dat snap ik ook echt wel hoor dat jij er niks aan kan doen. Maar hé een beetje medeleven kan je toch hebben, zeg dan wat rot voor je of zo. Maar hier kan ik toch niks mee! En mochten we nou nog van het schoolplein af, maar nee, brugklassers zijn "te klein" en moeten dus op school blijven! Ik snap het echt niet meer hoor, volgend schooljaar, in de tweede ben ik ook gewoon 13 hoor, en dan mag het wel? In mijn logica klopt dat niet, maar ja ik heb soms een rare logica zegt mam, maar meestal wel gelijk!

Gelukkig zitten we met de hele klas in hetzelfde schuitje, en gaan we maar chillen in de oase, dat is één van de aula's op school. Laptop aan en spelletjes doen. Maar echt, wat een lange dag gaat dit worden. Gelukkig is het morgen weekend en blijf ik lekker de hele dag in mijn bed! Ga nu snel naar Engels, want anders heb je dat weer! Maar het lucht wel lekker op lief dagboek dat jij er bent, zodat ik even mijn frustratie kwijt kan!

Laterrrrrrrrrrrr!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ach lieffie,valt niet mee he het leven van een brugpieper,Haha.
Enne kom je wel even uit je bed voor je Opa & Oma;) morgen?
| 20:34 |
Ik zit er ook midden in
| 11:23 |
Ah hemel, die moeder van jou toch. Ze kan er ook niets aan doen haha. Joh, bedenk maar zo, deze dag ligt vanavond weer achter je. En morgen mag je langer in je bed stinken. Fijne dag.
| 09:44 |
ik herken het van onze dochter
| 09:44 |
Ben blij puber af te zijn
| 09:22 |
Het leven van een puber kan soms zwaar zijn
| 08:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen