Gezond leven?

Gezond leven?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gezond leven .. Tsja. Ik doe m'n best. Maar wat is nou goed? Sonja Bakker die me 10 jaar geleden 15 kg liet afvallen maar er zo weer bij zat helaas?

Ik weet het hoor, met m'n 1.60 cm lang sleep ik inderdaad wat kilo'tjes extra mee. Dat is eigenlijk altijd al geweest. M'n babyvet is er vàst nog niet af.. ik hoef ook niet in maatje xs rond te lopen, dat ben ik niet. Maar van een L naar een M zou fijn zijn.

Ik sport. Ik sport me vaak helemaal kapot. Zo'n 3-4 x in de week ram ik er flink op los. M'n vriend is vaak het slachtoffer. Of laat ik het goed zeggen - zijn bokshandschoenen. Daarnaast speel ik ook nog met gewichten. De koningin van de gewichten op dat moment. Dus ik zit echt niet stil.

Maar afvallen? Ho maar. Ik ken de verhalen echt wel; je vetpercentage verlaagd en spiermassa omhoog, spieren wegen meer dan vet etc. Maar als vrouw zijnde is het tof om een maatje kleiner van je nieuwe T-shirt aan te trekken omdat het kan voor je buik, niet dat je dan tóch nog dat maatje L moet hebben voor je schouderpartij.. Ik ben best breed gebouwd en met sporten wordt dat nét iets meer..

Goed, ik sport dus. Qua eten is het allemaal zo onduidelijk. De ene foodie na de ander staat op met zijn / haar visie op wat nou gezond is. De een zegt zonder koolhydraten, zonder suiker. De ander 3 x per dag eten, 6 x per dag eten. Op broccoli, rijst en kip leven. Alles voor die killerbody.

Ik hou van lekker eten en m'n stukje chocolade moet ik op z'n tijd ook écht hebben - ik ben en blijf een vrouw he.. En ja, ik weet dat dàt niet gezond is.

Ik neem m'n dagelijkse stukjes fruit, m'n groente. Water drink ik genoeg. Snoepen doe ik minimaal. En ook ik neem wat extra vitamine door middel van supplementen.

Die killerbody hoef ik niet. Die focus op de weegschaal ook niet - in de schaal zitten op dit moment gewoon geen batterijen. Soms best lastig hoor. Ik kom er wel, op mijn manier. Op mijn tempo. Mijn lichaam en ik. En m'n strijd tegen de kilo's en wellicht het schoonheidsideaal.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De gulden midden weg is vaak moeilijk te bewandelen...
| 13:35 |
Het is steeds een strijd tegen de kilo's
| 10:18 |
Klopt! Het blijft lastig..
| 10:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen