Mijn passie Schilderen


Sinds november 2017 heb ik mijn eigen webshop en workshop gelanceerd. Ik schilder al jaren en heb vele workshops gezien en ik dacht nu is het de tijd om mijn eigen workshop op te richten. Ervaring meer dan genoeg. 
Mijn nieuwe passie is dotten. Dat is een vrij nieuwe stijl hier in Nederland en ik krijg heel veel enthousiaste mensen. Dat is het leuke hiervan. Ik ben op zich erg op mijnzelf, maar zo’n workshop af en toe vind ik super gezellig. Hieronder zie je een voorbeeld van mandala dotten. De truuk is vooral het mengen van de verf. Dat is belangrijk om mooie dikke dots te creëren. De verf is ook heel belangrijk. Die moet van goede kwaliteit zijn. En dan natuurlijk het materiaal waarmee je werkt. De tools zogezegd. Als die drie dingen in orde zijn dan kun je prachtige werken maken. En dat kan op van alles zijn. Op een doek, steen, hout, enz. Het is een ontzettende leuke hobby waar ik van plan mijn beroep van te maken.:)
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!