Mijn passie Schilderen

Mijn passie Schilderen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Sinds november 2017 heb ik mijn eigen webshop en workshop gelanceerd. Ik schilder al jaren en heb vele workshops gezien en ik dacht nu is het de tijd om mijn eigen workshop op te richten. Ervaring meer dan genoeg. 
Mijn nieuwe passie is dotten. Dat is een vrij nieuwe stijl hier in Nederland en ik krijg heel veel enthousiaste mensen. Dat is het leuke hiervan. Ik ben op zich erg op mijnzelf, maar zo’n workshop af en toe vind ik super gezellig. Hieronder zie je een voorbeeld van mandala dotten. De truuk is vooral het mengen van de verf. Dat is belangrijk om mooie dikke dots te creëren. De verf is ook heel belangrijk. Die moet van goede kwaliteit zijn. En dan natuurlijk het materiaal waarmee je werkt. De tools zogezegd. Als die drie dingen in orde zijn dan kun je prachtige werken maken. En dat kan op van alles zijn. Op een doek, steen, hout, enz. Het is een ontzettende leuke hobby waar ik van plan mijn beroep van te maken.:)
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En hoe maak je die dots? Ik zal het eens proberen met de bijenwas, maar of ik ze dan allemaal even groot krijg?
| 15:22 |
Das niet zo 1 2 3 uit te leggen. Ik gebruik acrylverf van amsterdam, medium die je moet mengen . Ik zal de dottingtools ook laten zien. En je kunt ze kopen op mijn website
Www.mandalaschilderworkshop.nl
| 16:57 |
Heb vroeger op school Staphorster stipwerk met spijkers op een kleerhanger gemaakt. Leuk om te doen.
| 14:49 |
Ja dat kan ook. Leuk heb je hier nog foto’s van?
| 16:57 |
Zal eens zoeken, heb de kleerhangers nog wel geloof ik.
| 17:57 |
Heel mooi resultaat! Ik hou ook van dotten! Maar kan dat nog lang niet zo goed. Heb er een spiegelrand mee gepimpt. Staat op Yoors.
| 13:45 |
O altijd leuk om te zien. Dank je wel. Het vergt ook idd wat oefening en de juiste materialen :)
| 13:55 |
Klopt. Ik heb nailart tools maar die zijn vrij klein. Voor grotere dots heb ik die tools nog niet gevonden. Bestaan wel.
| 14:49 |
Nou idd. Kijk maar op mijn website www.mandalaschilderworkshop.nl.
| 16:58 |
Webshop bekeken. Ik zoek wat anders.
| 17:23 |
Oke geen probleem. Heel veel succes. Ben altijd benieuwd als er iets nieuws gevonden word.
| 14:48 |
eerder vandaag bespraken we het elders ook ;)
| 16:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen