Alle dagen Carnaval


In mijn leven heb ik vaker Carnaval gevierd, maar één keer heb ik aan alle dagen meegedaan. Een ervaring om nooit te vergeten en om nooit meer over te doen. Aan het einde van die dagen kon ik mijn pincode niet meer herinneren, was ik mijn sleutel kwijt, maakte mijn tandenborstel overuren en bleven mijn handen uitgedroogd achter. Gelukkig bestond er toen al handcrème, wat geen overbodige luxe bleek te zijn.

We hebben gefeest, gelachen en gedanst. De functie van een mobiel werd overgenomen door onderzetters. Het was zo druk bij de wc dat het leek alsof ik jarenlang in de rij stond. Dus begon ik met berichten te schrijven op een onderzetter, om die vervolgens in de juiste richting te gooien. Zo kon ik toch nog contact onderhouden met mijn vrienden die helemaal aan de andere kant van het café stonden. Negen van de tien keer kwamen mijn berichten in één keer aan, anders werden ze doorgegeven door de vrolijke mensenmassa. Net zoveel succespercentage als met een smartphone dus.

De dagen na Carnaval waren nodig om te herstellen. Een thee met honing tegen mijn kater, maar niet te hard roeren met het theelepeltje. De deurbel ging, (au mijn hoofd) mijn vriend die een Carnavalsallergie had, durfde weer langs te komen. Verrassend hoorde hij mijn verhalen aan en vertelde hoe erg hij me gemist had. Voor de eerste keer vond ik dat geloofwaardig klinken, omdat het voelde alsof ik een eeuwigheid weg was geweest. Ik was iedere dag een ander persoon. De ene dag een maffiavrouw, toen een zigeunerin en de andere beelden waren wazig, maar niet het soort wazig, waar een bril tegen kan helpen. Alsof ik in een film gespeeld had, waarbij sommige delen troebel werden, net als vroeger gebeurde met een videoband die te vaak afgespeeld was.

Comment and receive 25 YP 25
Countries on Yoors
I have made more ideas for merch for yoors and of course for the yoors members!As suggested in the comments under my last posts here are the countries in the form of the logo of Yoors.Maybe your country is not in here and dont worry we will make any country available as long as they have a flag.Well enjoy these ones I have made so far!!
Comment and receive 25 YP 25
How to start as a new Yearsmember?
#yoorshelp As a new Yoorsmember, the question: "what is possible" might come up. After some snooping around, some have mastered it pretty quickly. However, that doesn't apply to everyone. This guide is intended for those who think, “Yes, and now? How does it all work here at Yoors?” For New and Recurring Yearmen -   Well, provided you don't have to do anything. Enjoy the stories and learn from the posts on Yoors. You can also take the following steps: Step 1. Write an Introduction - By creating a post with hashtag 'iamnewhere', other members can welcome you and follow you if desired. Read more about it Step 2. Go follow other members - Members who commented your introduction or another post. Look for yourself #iamnewhere to welcome and follow new members. Click on their profile picture, you'll end up on their profile and see what they posted on Yoors. Here you can follow them: Follow on Yoors - Read more Step 3. Comment on posts - Browse the blogs on the Yoors main page, view and comment on them. In a comment, your blog name will be visible and it will be clicked (or more often). Whether the creator of that post responds to your comment. On the main page, in the menu bar, you'll see an envelope. There are notifications and the chat box. More info: Yoors Messages and Chat - You can comment on that, if necessary. Learn more: Responding to Yoors - Read more Do you like a post/fun/funny/crazy/valuable? Reward that post with a heart. Click here for explanation Yoors Love ❤️ . Why it works. - The founder of this platform says this. Step 4. Create a Post - You can place anything on Yoors. See this article: Create Post on Yoors - Read more Step 5. Share posts that appeal to you - Now that you're a Yoorsmember, you can earn Yoorspoints by sharing posts, among other things. The Fair - Fairshare - Read more How to earn Yoorspoints Finally: - Yoors Community Guidelines 1.0 - Be sure to review these Guidelines. - Hopefully you've helped a long way. Welcome to Yoors and Success! - If there is a question, post it in a comment or post with hashtag #daretoask Usually answers are fairly quick. - Dear Reader, Will You Become a Yearsmember? Sign In How Works #Yoors - Read more #beginnerhelp #kennismaking #start #startaid #iamnewhere   #yoorshelp #fairshare   Updated 22-06-2021