Zooff de oplossing voor uw laarzenprobleem


Ook zo een last van vastzittende voeten/kuiten in laarzen, waarop je met een zakje je nieuwe laarzen moet passen? Zooff biedt een uitstekende oplossing, deze sok speciaal ontwikkeld om comfortabel in je laarzen te passen. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder….


Image title


Oprichtster Henriette Bons uit Schiedam bedacht deze speciale sok.  De aanleiding waren laarzen die ze graag wilde kopen. De maat klopte maar de laarzen passen gaf problemen. Een tijdelijke oplossing om te laarzen toch te passen bleek een boterhamzakje om de voet te doen. Dit was niet echt de meest hygiënische methode. Bovendien zorgde het voor zweetvoeten. De afgelopen jaren is Bons hard bezig geweest om een oplossing te bedenken voor dit probleem. Zo werden Zooff Socks geboren. Deze speciale sokken hebben twee kenmerken: instapcomfort en draagcomfort bij laarzen. Bovendien is het zacht, ademend elastisch en ondersteunend.

Image title


De redactie kreeg deze speciale sokken in huis en deze zijn getest. De sokken zijn grijs met zwart. Ze zien er uit als gewone sokken maar zodra je deze aanraakt voel je de elasticiteit van de sokken, die ik nooit zie bij andere sokken. Ik draag schoenmaat 41 dus ladies die dat ook dragen zullen voelen wat ik nu ga zeggen. Ik dacht dat deze sokken me niet zouden passen, maar schijn bedriegt de sokken rekken makkelijk mee. Ik heb altijd zo een ruwe gevoel bij de meeste sokken hier heb ik dat niet. Ze voelden erg zacht, comfortabel en luchtdoorlatend aan. Ik heb erg vaak last van zweetvoeten vooral als ik een paar uur heb gelopen. Maar na het dragen van deze sokken was het niet zo. Ik heb deze sokken in mijn laarzen gepast ik heb maar een paar thuis. Vaak passen mijn brede kuiten er niet in. Ik heb een sportieve bouw haha dat krijg je al je jarenlang hebt gevoetbald en karate hebt beoefend. Nog maar te zwijgen over judo. Maar de rits van deze laars gaat nu dicht. Jullie zullen je zeker afvragen die gaat in de zomer laarzen lopen passen. Nou in Nederland weet je het maar nooit met het weer. Twee dagen geleden liep ik sportschoenen, vandaag op birckenstocks en wie weet volgende week op laarzen. Eindresultaat deze sokken zijn geweldig en zeker aanbevelingswaardig. Vrouwen haal deze sokken in huis. Misschien mogen mannen ook meedoen. Ze zien er unisex uit!


Bekijk hier een video op youtube over de geweldige sokken: ZOOFF Socks is verkrijgbaar via de webshop https://zooffsocks.com/product/zooff-socks/ voor €19,95 .

More